Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minicros DS67-uvedení do provozu

Od: careca® odpovědí: 3 změna:

mám zbrusu novou motorku

Minicross DS67 co mám udělat před první jízdou a jaký benzín mám natankovat

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rskrys*
hodnocení

0x

Já jsem před první jízdou zkontroloval olej, zkontroloval jsem jestli mám nafoukaný pneumatiky, nalil sem benzin nastartoval a jel sem.

Jakej benzín se tam leje bys měl mít napsaný v nějaký brožurce, nebo knížečce co si dostal když si tu motorku kupoval, ale podle mě se už motorky (pokud nemáš opravdu nějakej supr čupr sportovní speciál) na natural 98 nevyrábí.

!JINAK: KDO SE MOC PTÁ MÁLO GOOGLÍ!

hop®
hodnocení

0x

"Selže-li všechno, přečti si návod" :)

U nové motorky bych asi volil opačný postup, nejdřív si přečetl návod, bývá tam podrobně popsáno, co všechno je doporučené udělat před prvním startem i co všechno je potřeba nejdříve do stroje nasypat či nalít...

technoman*
hodnocení

0x

Tady to máš:

ultimateracing.cz/...

Je to dvoutakt tak tam nalej mix oleje a benzínu 1:40

doplněno 20.07.13 12:18:

Zkontroluj olej v převodovce.

doplněno 20.07.13 12:21:

Teda jestli jí to má , pak jestli nemáš někde volný šrouby, napnutý řetěz, řízení jestli není uvolněný...

doplněno 20.07.13 12:23:

Tady se dají stáhnout nějaký návody

ultimateracing.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]