Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jak se má utahovat matice u poloosy u předního kola? Dotáhl jsem ji jen rukou na max. N ěkdo říká, že se má utahovat třeba trubkou, aby byla větší páka, někdo zas, že takto z toho vyteče vazelína a ložisko kola se přidře. Jak je to tedy správně?
Většinou je to tak, že v ložisku je do vnitřního kroužku zalisován náboj a tak matice poloosy se opírá o náboj a z druhé strany se o vnitřní kroužek ložiska opírá kloub poloosy. Tedy to utažení matice působí jen na vnitřní kroužek. Vnější kroužek je zase vlisován do těhlice/hlavy kola.
Tedy deformace vnitřního kroužku ložiska a jeho následné tření je dost nepravděpodobné. Utahovací síla je i 200nM.
Pokud se utáhne málo, tak se ložisko vyviklá a zničí. Stačí ráčna 3/4 s ořechem na matku a do rukojeti ráčny trubka dlouhá 1m. Kolo zapřít špalkem a odlehčit na heveru, aby na něm auto nesedělo a pak dotáhnout a tlačit špalek do kola (o podlahu nebo silnici), aby se neprotáčelo a šlo to dorvat.
Zadní ložisko je válečkové šikmé a tak silné dotažení válečky zdeformuje. Tam se dotahuje jen prsty (tedy u bubnových brzd na zadních nápravách).
doplněno 18.07.13 17:10:S tím malým dotažením to mohu potvrdit na vlastní skušenosti!Na silnici u Říčan jsem musel měnit poloosu,na povolení jsem si půjčil ze servisu ořech ale pak jsem jej musel vrátit ,přičemž konečnou montáž jse dokončil někdy kolem 18:00,kdy byl servis zavřený,tak jsem utáhnul co šlo obyč otevřeným klíčem a po cca půl roce a nějakých 1500-5000?km začalo zase zlobit,možná ale taky že to byl vadný výrobek!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.