Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se dostat pod auto?

Od: belkvk odpovědí: 9 změna:

Cau vsem,
Potrebuju se dostat pod auto...nebo spis dostat ho do vzduchu(o dost vyse nez dovoli hever) nemam garaz.
Nejake rady, tipy jak to udelat a nezabit se?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

4x

Co si projet mesto a pohledat rampu (pro idioty a ty co se chytaji kazdyho slovicka rampa je mysleno specialni plosina ktera ma dve najezdne plochy urcene pro najeti motoroveho vozidla a pozdejsi oprave ze spodni strany)u nas ve meste je jich dost volne pristupnych u garazi nebo u nekterych firem...

buss

Joo a hlavně se zeptat, je to cizí majetek.

ladinpraha*
18.07.13 12:46
hodnocení

1x

k2
hodnocení

0x

Vyheverovat na max, dat na kozy (cihly, spalky...), hever vyndat, podlozit ho drevenym hranolem apod, vyheverovat jeste vys, prehodit kozy na vetsi vysku, ci pridat cihly nebo polena. A tak stale dokola dle hranice Vasi odvahy.

Auto podkladat pod nosne casti a premyslet u toho, nez pod to velzu, tak s autem "pohoupat" do stran jestli drzi. Pokud u toho clovek mysli a dodrzuje elementarni bezpecnost, tak by Vas to nemuselo zabit.

buss
hodnocení

0x

Není řečeno proč, já když chtěl natřít spodek, tak jsem si vykopal jámu. To pak nespadne nikdy...

belkvk
hodnocení

potrebuju se dostat pro cidlo klikovky u fabie a zaroven kouknout na kabelaz k cidlu

na htp fobii sem se k čidlu dostal v pohodě vrchem tam bylo ze zadu motoru na bloku u setrvačníku

hodnocení

0x
Jj tam se dostanes i normalne

hodnocení

0x

Já se tam dostanu jednoduše-auto dám do horní servisní polohy a popř ještě najedu na rampičky,podobné co jsou v odkazu z Aukra Mám samodomo výrobek,Na zajištění proti pádu používám sadu hranolů a zase samodomo dělané podpěry,nebo alespon dvě kola (rezervu a vymontěné pro sichra-třeba při opravě brzd.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma hever na auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]