Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím které auto koupit

Od: pipa* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den.Potřeboval bych poradit při koupi auta.Cena by měla být někde kolem 150t.Určitě kombi,myslím že je dobrý motor 1.8T.Proto váhám nad Audy A6,A4 a Wolksvagen Passat.Možná by šlo i Mondeo,ale o jejich motorech nevím skoro nic.Poradíte mi.Díky Pepa

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dordan*
hodnocení

0x

Dobrý den,

zkusil bych si projit recenze od majitelů na www.autorecenze.cz

hodnocení

0x

Jedíná rada, kupte to lepší.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

já bych auto 1,8 T nikdy nekoupil, ale pokud Ti nevadí vyšší spotřeba, do toho...zohlednil bych ceny náhradních dílu...za 150 tisíc dobrou audinu A6 nekoupíš, a když ano, vrazíš do ní při prvním velkém servisu to co stála...u passatu jsou ty ceny oprav a ND nižší...koupil bych menší auto, je lehčí a i se slabším motorem má dostatečný výkon...ale pokud chceš dvoutunové, kup si raději A8...

mil®
hodnocení

0x

Já bych si koupil Passata.

jarmik*
hodnocení

0x

Za tuhle cenu to nebude žádnej zázrak nikdy. Ale koukam, že Mondea jsou za tyhle peníze k dostaní o dva roky mladší než Passaty. U Forda z 2003 - 2004 už bych se vůbec nebál dieslu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]