Nejste přihlášen/a.
Ahoj, řval mi výfuk, kolísal volnoběh a za studena si samo přidávalo otáčky...vyčistil jsem klapku, přetěsnil a odpojil baterku. Když jsem druhý den nastartoval otáčky okamžitě pod 1000, žádné přídávání, plynulé padání při řazení, tichý výfuk. Druhý den se to zase začalo vracet do stavu předtim, nejvíc mě štve při nastartování a rozjetí, že si otáčky skočej na 2000 a držej než zas začnu přidávat plyn. Vím, že tam bude furt něco špatně, ale měl bych na vás otázku jak je možný, že po zapojení baterie to jelo parádně...druhý den už ne :D Seat Cordoba 1.4i 1996
Měl jsem úplně stejný problém otáčky byli jak zhulený poté co jse vyčistil klapku u mého Passata. Odpojil jsem baterku na 10 minut a už to bylo OK. A ještě k tomu nevím jak u Vašeho auta, ale u mého jsem četl, že klapka se několik desítek možná stovek KM ještě sama donastavuje.
Jojo mě třeba někdo psal že i tisíc kilometrů :D Kažpdopádně já zkusil ještě jednou odpojit baterii na delší dobu, a zatím si za studena nepřidává a výfuk je tižší...dál to zatím neřeším
základ je mít těsný výfuk.. mám zkušenost že pokud výfuk profukuje třeba mezi středovým a koncovým tlumičem na motoru kde jsou dvě lambdy tak je hned problém... dále klapku pořádně vyčistit a nejlíp posadit na silikon pro jistotu... zkontrolovat podtlaky... tu klapku dělat nejlíp vagem.. někdy to nejde hned nastavit, někdy to nejde nastavit vůbec.. a to odpojením baterky asi nepoznáš... a samozřejmě mít ok těsnění pod svodama..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.