Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jak zjistím rozměr klínového řemene k zahradnímu traktoru? Je popraskaný, ale zatím se nepřetrhnul. Nelze však na něm přečíst číslo. Ani výrobce neznám, bohužel.
Tak Mototechnu budete dnes dlouze hledat, přípravek v prodejně bude následující . Vezmou metr, změří délku a posuvkou změří šířku řemene v nejširší části. Ti svědomitější zmeří i výšu řemene. Moc bych za to nedal, že najdete i prodejnu, kde ho budou porovnávat vedle sebe bez měření.:D
Není na tom nic složitého a změříte doma i sám.
doplněno 16.07.13 13:46: honzmalatny® ne u nás, takhle to funguje v 99,9% prodejen z díly na motorová vozidla. Pokud tazatel nezajde do spaciálky na řemeny, troufnu se vsadit, že jiný přípravek než metr a posuvku neuvidí.
No tak nevím kde bydlíte a ačkoliv máte pravdu v tom že mototechnu bude tazatel těžce hledat,měl jsem na mysli prodejnu motoristického zboží a snad mě i tazatel pochopil. Tu druhou část Vašeho příspěvku ohledně metru a posuvky,no pokud to tak u vás funguje,tak Vám nezávidím. Psal jsem to,co je u nás obvyklým způsobem,když přijdu s řemenem a nevím co a jak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.