Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záměna pryžové spojovací hadice

Od: robokop* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, zajímalo by mě jestli jde na favoritu 1988 nahradit gumová spojovací hadice nádrž + hrdlo, tím že by se hrdlo a nádrž spojila pomocí plastových trubek a spoje nějak utěsnili (lepidlo na plast ...). Plastovými trubkami je myšleno pixmac.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Teoreticky jde snad vše, ale proč se drbat s takovouhle strašnou opičárnou?

trtr

Zdravím, to je strašná ptákovina. Jo, šlo by to, ale uklepe se to při jízdě. Dejte tam to co tam má být, není to tak drahé, trubky a lepidlo vyjdou dráž.

jinx*
hodnocení

0x

ide pravo o to ze ten spoj ma byt trochu pohyblivy a preto su tam hadice a neee trubky chapes?

hodnocení

0x

Jste si jistý, že Vám benzín při dlouhodobém působení plastovou trubku nerozleptá? Já bych řekl, že na 90% ano. Ta trubka je určená pro odpadní potrubí na vodu.

gumidek*
hodnocení

0x

Pozor na to, že v hadici zůstává trocha benzínu jako u umyvadlového sifonu. Novodur to naleptává. Hadice z Rubeny stojí 150,- + x kč spony KALE

hodnocení

0x

Když jsem tento dotaz četl poprvé, tak mne napadlo, že tazatel chce propojovat nádrž a hrdlo u chladícího obvodu auta.

Že by někdo chtěl nahrazovat potrubí, kterým teče benzín do palivové nádrže mne ani ve snu nenapadlo.

Ta gumová hadice, která tam je od výrobce musí být odolná pohonným hmotám. To plastová trubka rozhodně není.

Kdyby to auto jezdilo na vodu tak to půjde, ale zahrávat si únikem benzínu a případným požárem celého auta, to je prasárna, kterou bych ani já jako domácí kutil neudělal.

Pokud jsme se měli zasmát, tak dobrý, povedlo se. Pokud to opravdu chcete zkoušet, tak si to ještě několikrát promyslete, a snad zjistíte jaká je to blbost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]