Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zajímalo by mě jestli jde na favoritu 1988 nahradit gumová spojovací hadice nádrž + hrdlo, tím že by se hrdlo a nádrž spojila pomocí plastových trubek a spoje nějak utěsnili (lepidlo na plast ...). Plastovými trubkami je myšleno pixmac.cz/...
Když jsem tento dotaz četl poprvé, tak mne napadlo, že tazatel chce propojovat nádrž a hrdlo u chladícího obvodu auta.
Že by někdo chtěl nahrazovat potrubí, kterým teče benzín do palivové nádrže mne ani ve snu nenapadlo.
Ta gumová hadice, která tam je od výrobce musí být odolná pohonným hmotám. To plastová trubka rozhodně není.
Kdyby to auto jezdilo na vodu tak to půjde, ale zahrávat si únikem benzínu a případným požárem celého auta, to je prasárna, kterou bych ani já jako domácí kutil neudělal.
Pokud jsme se měli zasmát, tak dobrý, povedlo se. Pokud to opravdu chcete zkoušet, tak si to ještě několikrát promyslete, a snad zjistíte jaká je to blbost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.