Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osoba blízká

Od: sporades odpovědí: 7 změna:

Za dva týdny mám jít podat vysvětlení na magistrát ohledně fotky z radaru... na fotce není mé vozidlo, ale "kamarád" mě prásknul.. nějaká rada?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Rada? Řídil jsi? No tak nes následky.

Kamarád přece nebude platit za tebe co neudělal.

hodnocení

0x

rada? maji tebe tak zaplat a mas klid

sporades
hodnocení

"kamarád" bylo myšleno bývalý zaměstnavatel, který mi dal ze dne na den výpověď.. a přestupek se stal v jeho autě dva dny před výpovědí.. hold právo nevypovídat.

endyfrog*
hodnocení

0x

Pokud je tam vaše foto lepší zaplatit bez keců může to vyjít levněji

tomaslad*
hodnocení

0x

nu*
hodnocení

0x

pokud se neprokáže vaše vina pokutu hradí zaměstnavatel - registrovaný provozovatel,ale v normálních firmách se jízdy evidují v knize

erikch*
Nu zde musím po opravit,už nemusí byt knihy jízd a to od 26.5.2013 kdy byla zatím poslední novelizace...dělal jsem nedávno zkoušky smluvní přepravy na magistrátu a je to už nyní tak...no a dobrovolně ji těžko bude kdo vest jelikož ma úplně jiné starosti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]