Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel Movano 2.5 DCI unik oleje + foto

Od: lukasmatejek odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer, mám dodávku Opel Movano 2.5 Dci r.v 2002 84kw. Asi týden zpět, jsem si všiml, že jsou po mě zůstatky oleje na parkovišti, tak jsem se podíval na měrku a olej už je na dně. Jel jsem s autem na rampu a zkontroloval motor, tak jsem zjistil odkud se olej tlačí ( VIZ FOTO ) Můžete mi prosím někdo říct v čem bude pravděpodobně chyba a jak to bude finančně nákladná oprava? Předem děkuji, s pozdravem Lukaš.

Opel Movano 2.5 DCI unik oleje + foto

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
Bohužel v telefonu si foto než větším ale omyjte motor wapem někde na rampě popojedte si par kilacku a uvidíte přesně...jestli to je zhruba u svodů. náklady nejsou nějak drastické( materiál- tesneni) ale prace je pakarna...ovšem pokud jste zručný a mate možnost zvedáků dáte to...jen bacha na šrouby( stefty) z hlavy motoru.,.zásadně za studena prostrikavat povolovat kousek zpět a dokola...ono pak vrtat steft vyrezavat závit atd. je moc fajn( motor ven většinou)...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]