Nejste přihlášen/a.
dobrý den... psal jsem do autoservisu kousek od mého bydliště zda by mi vyměnili spojku když budu mít svojí už koupenou z jiného vozu... napsali že ano a že výměna vyjde na cca 2000 kč myslíte že je to dobrá cena? jinak za spojku dávám 600 kč
AUTOMOBIL:
Renault 19 chamade
rok výroby : 1991
Motor : 1,7 54KW
cena je vzhledem k práci normální akorát bych použitou spojku nedával budou to vyhozený peníze neb když se mění spojka je třeba jí měnit komplet a to spojka přítlačák i ložisko jinak sázka do loterie a navíc ti na to nikdo nedá žádnou záruku
s tim že to bude bez záruky to s tim počítám... a myslíte když koupím alespon nové ložisko vydrží to déle?
doplněno 13.07.13 13:09:může být ložisko spojky jiný značky než je zbytek spojky? Díky
jak píšu kup celou sadu nebo se domluv se servisem použitýho bych nedával nic dáš nový ložisko může odejít přítlačák čert ví co ta spojka má odlítáno a kdo stim jak jezdil a jestli to vydrží když tam necháš ojetý díly to ti nikdo neřekne vydržet to může ale taky to do měsíce můžeš dělat znova sou věci na kterých se šetřit neoplatí
vem sadu luk,sachs, už sme dávaly i Meyle
jinak pokud to vemeš co kus to jinej výrobce nevadí pokud to bude aspon trochu kvalita
Nová stojí 2k. Takže ušetříte 1400 Kč, riskujete, že tam možná ani nebude pasovat, nebo že to budete za měsíc tahat zase ven a bude to zcela bez záruky. Rozomím tomu, že chcete ušetřit, ale tohle není dobrý nápad.
Kdyby vám tu spoku vyměnil kámoš v garáži, tak prosím, ale takto..
kolik že stojí nová? já našel nejlevnější za 2459 kč automobil si chci nechat déle
doplněno 13.07.13 13:44:jde mi o to aby to jelo a nechci do toho dávat hodně... za auto jsem dal 3000 tak sem chtěl spojku do té ceny...
Ano, 2419 Kč, jestli je to tato: autokelly.cz/...
Jenže vy k té staré spojce za 600 ještě za dalších 600 musíte koupit ložisko. Takže úspora je dokonce pouze 1200 Kč. Pletu se?
doplněno 13.07.13 14:52:Tady ji dokonce vidím za 1679 Kč..
kamarade cena je nenormalni. jedna se sice o zpi... renault,kde jde vse spatne,ale taky se jedna o stary auto a hlavne benzin je tam dost mista a vymena trva do 4 hodin.takze si to dobre prepocitej s hodinovou sazbou. kdybyb se jednalo o nejaky 1,9 dci v meganu tak jsou 2 litry adekvatni. ja delal treba na rope spojku aj 12 hodin kdyz je blby auto nejde to jinak.
Cena je úplně normální. U 20let starého auta nepůjde vše tak, jak u má. A dělat výměnu spojky se zárukou a vybavením za třeba 1000Kč, tak to si raději lehnu a vyjde to nastejno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.