Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vaše zkušenosti se STOPCKP.CZ

Od: totak® odpovědí: 8 změna:

Zdravím ve spolek. Jsem starý bordelář a nespěchal jsem s pojištěním nově nabytého přívěsného vozíku. Teď mi přžišel pozdrav od vyděračů z České kanceláře pojistitelů se složenkou na 6660,-

Hledal jsem na netu možnosti, jak se bránit a narazil na web Stopckp.cz kde slibují, že to za litr vyřeší. Máte někdo s touhle společností zkušenost?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hynekpridal
hodnocení

1x

Rád bych zde napsal moji zkušenost se StopCKP. Koupil jsem skútr na ND, ten jsem rozdělal, prodal rám s doklady novému majiteli a ten jej samozřejmě nepřihlásil a na mě to pak padlo. Chodily mi obsílky na 7tis a více Kč, na které jsem se odvolával dle návodů z netu, ale všechny námitky mi zamítli a vyhrožovali soudem, tak jsem se nakonec nechal zastoupit touto firmou. Zaplatil jsem tisícovku za zastupování, poslal potvrzenou plnou moc a potvrzené prohlášení svědků a za cca měsíc byl případ uzavřený. Takže potvrzuji, tento služba opravdu FUNGUJE. Kdo pochybujete nebo nemáte čas se s tím vypisovat a řešit paragrafy, tak tohle je k nezaplacení, výborná komunikace a mám klidné spaní.

Vaše zkušenosti se STOPCKP.CZ

machturbo*
hodnocení

0x

Vyděračem je právě vámi zmíněná firma, ne ČKP :). Ta má své opodstatnění a za její služby budete rád právě až vás nějaký "bordelář" v provozu nabourá bez pojistky.

Ale zpět k věci, pokud sám vydáte prohlášení, že vozidlo v daném období bylo odstaveno na veřejně nepřístupném místě (na zahradě, dvoře, v kůlně, garáži, stodole,...), zprostí vás platby také.

hodnocení

Nevím o případu, kdy by škoda způsobená přívěsným vozíkem byla řešená z povinného ručení vozíku. vždycky se řeší z pojistky auta. Ono taky těžko řešit něco s majitelem vozíku když řídil někdo jiný.
A stanovit pokutu bordeláři přes 6000 když roční pojistka stojí 250 to je s prominutím na palici.
machturbo*

To, že něco nevíte, neznamená, že to neexistuje :). Z pojistky auta řešíte pojistnou událost v případě, že je zapřažen za vozidlem, ale taková situace, kdy do vás někdo "klepne" odpojeným vozíkem, není z roviny scifi. A to už vůbec nemluvím o případu, kdy se odpojený vlek rozjede sám, i to jsem zažil.

A jestli zaplatit 6000Kč nebo 250Kč, to je přeci volba každého z nás, někdo tomu těch pár minut věnuje, někdo jiný si zase může dovolit se tím nezaobírat.

zabu

Mach a Totak. nemáte pravdu. Tahač s návěsem nám při couvání(otáčení) zrušil auto, a pojistka byla řešena z pojistky návěsu, nikoliv z pojistky tahače. Vím to stoprocentně, protože tahač a návěs měly pojistky u rozdílných pojišťoven.

hodnocení

Tak se nám tu rozjela diskuze o přívěsech, ale dotaz zněl, jestli má někdo osobní zkušenost se službama StopCkp. Jsem sice bordelář, ale né blázen. S nepojištěným autem bych nevyjel na silnici. Stejně tak jsem nejezdil aní s tím vozíkem. Byl čtvrt roku v polopřevodu protože se mi kvůli blbý káře nechtělo nocovat před magistrátem v době kdyz blbnul registr vozidel. Vozík neměl ani STK a já dokonce v té době neměl na autě ještě ani kouli. Koupili jsme barák a vozík nám majitelka přidala závdavkem protože stál v kůlně a jí byl v domově důchodců k ničemu. Kdo kupoval barák a vyřizoval všechny ty papíry kolem katastru, vody plynu a elektráren, ten pochopí že převod vozíku a jeho pojištění bylo to poslední co mě v té době tlačilo. Bohužel pro ČKP to nebude pádný argument a než se s nima přetahovat a posílat jim dopisy na které nereagují, dal bych rači litr společnosti která už ví jak na ně a měl to z krku.
ijycyrify

Dej jim litr a uvidíš. :)

Je to na způsobu lidového léčitele, který ti na tvou nemoc poradí bylinkový čaj. V případě, že se jedná o rýmu, tak vše dobře dopadne a vyléčíš se. V případě, že máš rakovinu, tak umřeš.

Tu společnost provozují lidé, kteří nemají právní vzdělání. Oni tě nebudou zastupovat, to ani nemohou. Oni jen s tebou budou "konzultovat" tvůj problém. V případě, že to nedopadne dobře , tak oni budou mít tvůj litr a ty třeba daleko větší problémy, než předtím. Oni za kvalitu svých konzultací neručí, jako v případě skutečného právního zastoupení.

erikch*
Ve vašem,stejně jako v mnoha podobných, je podstatně slovo "provozovane-neprovozovane",CKP tohle totiž nerozlišuje ačkoli zákon tohle jasné vymezuje,a i cela slavná CKP stoji pod jako em nikoli nad nim jak z jejich chování často vyplývá...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]