Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chci se zeptat,na kolik vyjde celkově řp sk c+E + dig.karta + profesní průkaz? Samozřejmě že záleží u jaké autoškoly...ale máte někdo +- jakou sumu si na to připravit? Chtěl bych odcestovat za touto prací do německa,děkuji pěkně )
C - cca. 15000.-
E - cca. 7000.-
Karta řidiče 700.-
Profesní průkaz - 15000.- plus fotka
Zapoměl jsi řidičák 2x 50.- plus dvě fotky, psychotesty cca. 1000-2000.-
EEG 500-1000.-
doplněno 11.07.13 20:23:Pardon profesák už je součást řidičáku, takže bez fotky.
Jestli budeš jezdit pro německou firmu,tak profesák nebudeš potřebovat a to ani v případě,že přijedeš s kamionem do ČR.
Ještě nemám sehnané zaměstnání,ale láká mě zahraničí(konkrétně německo)...ale určitě bych profesák chtěl pro ježdění případně aspon na pár měsíců v čr...neboť nevím,bez praxe jestli mě v německu vezmou.Nevíš jirko jak je to s přezkoušením?
Ahoj. Známý mi řekl, že jejich akreditovaná autoškola dělala pro Úřad práce kurs, pro asi 30 chlapů, co jim to ten pracák cvaknul. Z nich dnes jezdí jen dva. Ostatní si mysleli, že do práce budou chodit na 7mou a doma budou v 15 hod. odpoledne. A ono je to tak na týden dva na cestách a někdy na víkend doma. Jinak kurs na velký C s vlekem, to je dost hodně hodin výuky i jízd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.