Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křižovatka Plzeň

Od: zdenek555* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den, včera večer jsem projel křižovatku na červenou. Jedná se o křižovatku v Plzni, jel jsem po Americký a odbočoval jsem na Karlovarská. Chtěl bych se zeptat jestli je křižovatka hlídaná kamerou. Skočila mi tam červená, akorát když jsem přejel čáru. Za jak dlouho můžu čekat dopis. Děkuji za odpověď

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trolik
hodnocení

0x

A to tam byla tak krátká žlutá, nebos jel po tram tělese? Na semaforu bez žlutý je buď v klidu, fízl nebude na centimetr rozebírat zábrzdnou dráhu, jestli to šlo.

Jestli tam byla žlutá krátká, stěžuj si.

A na semaforu se žlutou seřízenou tak, že to šlo ubrzdit, se neptej, kdo tě vidí - prostě se nauč řídit.

hodnocení

0x

Kamera tam je. Napravo při výjezdu na Karlovarskou. Tady sloup se značkou Zákaz zastavení.

Jiná otázka je, jestli tuto kameru využívá policie, pro řešení všech přestupků.

Několikrát už se mi taky podařilo přejet křižovatku, hlídanou kamerou, těsně po přebliknutí na červenou a nikdy mi předvolání nepřišlo.

souhlas.. většinou to řeší jen když jedou třeba za tebou a vidí tě.. mě se parkrat taky podařilo a nikdy nic... ono hlavně jak je město zasekané tak tam na červenou ještě vždycky někdo vletí..někdy člověk už má zboku zelenou a ještě pomalu musí dávat přednost...

hodnocení

0x

vubec neres , urcite nebude benga cumet cely den na to kdo projel o miliosendu na cervenou a jestli jo a prijde fotka a nebude videt na ridice , tak zas neresis , nahlasis ze tys to neridil a ridil to okajdomuo z vietnamu - hanoi ;)

trolik

Ne, ten to neřídil, tomu sem to jenom půjčil.

Kdyby ho fízlové chtěli hledat, tak okajdomuo seděl na zadní sedačce, řídil jeho kámoš z Konga.

zdenek555*
hodnocení

Ještě se mi to nestalo. Zamyslel jsem se a přehlédl červenou. Děkuji za odpověď

nu*
hodnocení

0x

je to v naprostém pořádku, křižovatky v Plzni totiž řídí nějaký software který přepíná světla nahodile bez jakýchkoliv vazeb na stav provozu či dení - níční dobu.-..akorát v noci se některá světla vypnnou...je jedno zda jedete americkoju, klatovskou nebo karlovarskou, neustále dojíždíte na červenou ...mám to vyzkoušené při všech rychlostech v rozpětí od 35 do 60...je jedno jak jedete...

samozřejmě je tato křižovatka monitorována městkým kamerovým systémem , i proto že je tam památník díky ti ameriko...pokujd nepřijde nějakéí onsíla neřešil bych to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]