Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Felda a rozbíhavost

Od: potap odpovědí: 4 změna:

Mám na mé felicii rozbíhavost kol. Nevím zdali to ovlivnila nějaká porucha geometrie nebo to záleží na tlumičích, Mám se dát do geometrie? Nebo vyměnit tlumiče a pak geo.?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

frankielee
hodnocení

0x

Rozbíhavost je u Feldy normální (jen malá ... cca 1mm). Pokud hodláš tlumiče měnit, tak na geometrii samozřejmě až po výměně.

0000567

Tlumiče na geometrii nemají vliv...u feldy se seřizuje jen sbíhavost,na kterou tlumiče nemají absolutně žádný vliv

potap
hodnocení

tak jinak... co mi tu rozbíhavost způsobuje a jak to napravím?

ben06

a jak jsi přišel na rozbíhavost, okem? přední kola mají zpravidla sbíhavost, geometrii náprav ti změří a seřídí v každém sevise na počkání po objednání, tlumiče s geometrií ne nemají nic společného, vadné tlumiče poničí pneumatiky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]