Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ofuky skel

Od: oto000® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chci se zeptat jak nalepit ofuky skel aby se pořád neod lepovaly když na něj zasvití slunce?oboustraná páska tase odlepí

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

1x

Na jaké je to auto? Zatím jsem neviděl ofuky nalepovací, vdy byly na zasunutí za gumu bočních oken. Nebylo by foto?

Jestli jsou opravdu nalepovací tak přilepit polyuretanem stejně jako skla.

doplněno 04.07.13 18:20:

Ty pořádně nedrží na žádném autě, vždy je to takové jak z kopřiv plot.

hodnocení

ano jsou zastrčené v mezeře kde je sklo ale moc to tam nedrží renault laguna

hodnocení

1x

já si je na oktávce na zadních oknech nalepil chemoprénem ale už sem je lepil i vteřinovým lepidlem

hodnocení

1x

Znamej dava lidem na ofuky mistama trochu vterinoveho lepidla a vsichni jsou spokojeni.

nu*
hodnocení

0x

k ofukům se dodávají takové plechové rozpěrné plíšky které je drží ve dveřích

jentakjdukolem

Já je mám uchycené těmi plíšky a drží to jako čert. Už jsem s tím auto koupil, jinak bych si to ani nedával, ale po čase musím uznat, že to má své výhody :)

bonie*
hodnocení

0x

Já je před 5ti lety nalepila oboustranou pěnovou páskou, je ohnutá kolem kraje ofuku na několika místech a pořád drží. Dodané plíšky byly na nic.

nu*
hodnocení

0x

dodané plíšky nesmí být z polského papírového plechu a jejich funce je držet plast ofuku v uctivé vzdálenosti od dovírrajícího se skla okna, ofuk má na sobě z výroby lepísí pásek který se ale nalepí na odmaštěný podklad, pak to drží, když to nalepíte na špínu pak to viklá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]