Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezeskodni prubeh? Jak zjistim?

Od: koliktoje odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

rad bych si uzavrel povinne ruceni online a nechce se mi proto na pobocku stavajici pojistovny, kde mam ted pojistene druhe auto. Da se nejak zjistit, kolik mesicu mam bezeskodni prubeh ONLINE? Vsiml jsem si na netu hodne stranek, kde vyplnim RC a jmeno + kontakt a oni zaslou.

Ale nemam zajem, aby mi pak volali denne nejaci nymandi s nabidkama povinneho ruceni, nebo to nekdo zneuzil. Je to mozne zjistit online u nejake seriozni pojistovny?

P.S. doporucite levne povinne ruceni pro obsah 1598 78kW? koukal jsem a zamlouva se mi Ceska. je mi 30 a obec cca 3000 obyv. bezeskodni tipuju kolem 5 let, ale nejsem si jisty a potrebuji to overit.

Diky,

Petr

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A to nevíš jak dlouho jezdíš bezeškody?Ode kdy máš uzavřené PR?

PS pokud by internetový vyhledávač chtěl i RČ,tak dál nepokračuji,už tak mne točí že chtějí jméno e-mail a tel č.Pokdu si chci zkusit zda bych někde nebyl levnější tak si vymyslímm všechny tři údaje,aby neotravovali,spravne jen skutečnou dobu bezeškodního průběhu (Max.počet!) a data o autu.toť vsjo!

PPS je lepší udělat si smlouvu u jedné pojištovny na víc aut než každé u jiné,když jsem kupoval minulé auto,měl jsem ještě jedno,než se prodalo a kdybych ho neprodal do měsíce od uzavření smlouvy na nové,tak by mi žádné bonusy nepřiznali,respektive byli schopni mi je sebrat!(nwn zda je to ze strany pojištovny oprávněné,ale měl jsem zájemce,takže jsem nezkoumal!)

hodnocení

0x

Po konci direct pojišťovny jsem si sehnal nejlevnější pojištění přes seznam. Dobu bezeškodního průběhu si vyzjistily z čísla končící smlouvy. Nakonec to vyšlo levnější než u direktu a to je co říct, zvlášť, když jsem tam měl spoluúčast. Akorát lituju že jsem se nepojistil přímo u té pojišťovny ale u toho seznamu. I když to vyšlo ještě o pár fufníku levněji než přímo na kalkulačce stránek pojišťovny. Teď mám smlouvu s seznamem (nebo sfinance nebo tak nějak) a né s tou konkrétní pojišťovnou. A s tím spamem to nebylo tak hrozné, i když jsem se toho také obával. Na telefonu byl snad jen jeden hovor, a to byl myslím jen dotaz na spokojenost. A na mail přišly asi čtyři spamy, ty jsem klasicky zablokoval. To je od ledna vše.

doplněno 04.07.13 20:52:

Teda abych to upřesnil. Zelená karta zní na konkrétní pojišťovnu. Papírová smlouva taky, jen je vystavená zplnomocněným zástupcem. (Nějaká finncial solutions). Takže to bude asi v pořádku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]