Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nasazeni e85

Od: berobass odpovědí: 8 změna:

dobry den chci nasadit do auta e85 začinat pomalu a postupně navyšovat poměry vim že max je 1:1 muj duvod je že chci aby mě to pročistilo palivovou soustavu vstřiky sniženi emisi apon myslite že e85 je k tomu dobry auto mam bmw e36 coupe benzin

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč myslíte ,že max.poměr je 1:1?Kde jste k tomu přišel?

Osobně již pár roků jezdím na éčko ale na toto že max 1:1 jsem ještě nepřišel,jezdil jsem na čistý etanol i na "čistý" naturálek.Většinou ale beru v poměru 2:1 (E:N)Emise jaké jsou na toto nevím,to uvidím letos,schválně to zkusím,jdu v prosinci,při minulé technické,resp.zimě jsem jezdil jen na benzín,ale od následujícího jara už čistý nenál neviděla,(moje auto je totiž holka či žena)

doplněno 05.07.13 11:06:

nejlepší je zkoumat,protože vím,že některým autům nechutná i když jsou stejné motory! Nevím snad je to tím,že u nich jsou jiné ŘJ?Kdo ví.

doplněno 06.07.13 09:54:

Jj.Písnu,ale minule jsem byl v posledním pracovním dnu v roce (vyšlo to na 18.12) a navíc jsem byli poslední co ten den dělali.Takže to bude kolem vánoc.ale jednu perličku bez záruky-jednoho člověk s dýzlem jezdícím na RO chtěl od emisí vyhodit s tím,že mají rozbité měřicí zařízení,Tak je ukecal,ať před vemou dalšího "dehta"-tomu naměřili normální,tak se prý divili že on je dost pod minimen,pak se práskl na co jezdí.Tak nevím

berobass
hodnocení

řika se že max 1:1 vim že muže se lit i čistej ale to zatim nechcu taky jak u kteryho auta že ja nemam ani žadnou upravu a na tendle dotaz jsem se stejně neptal

berobass
hodnocení

mě jde o to jestli když budu nakou dobu jezdit na e85 plus benzin jestli ma e85 čistici schpnosti palivovyho systemu a vstřikovani sem slyšel že čistí a dekarbonizuje nechcu to z hlediska uspory takle

erikch*
To ze LiH čistí bordel z benzinu a jeho spalování jsi slyšel spravne,zpočátku se nedes možného kuckani auta,cca.tak prvních 300-400 km...pak už stačí občas par litru cmrndnout.ideálně v zimě,Lih mimo jiné váže vodu,takže si jen polepsis...
berobass
hodnocení

dik myslel jsem si to zitra otestuju mě jde spiš o pročištění taky nemam uplnyho mladika 350 000 km bmw e36 jede jak pianko ale emise nejsou uplně značka ideál po tech letech tak bych to rad pročistil aspon takle co myslite ma smysl i nake aditivum na pročištění vstřikovacího systému a nevim čeho ještě nebo jen reklamni trik? taky sem čet že e85 zvyšuje díky vyšimu oktanovemu čislu vykon o 5 až 15% jeto pravda neže by mě natom extra zaleželo ale konici se hodi vždycky

praivo*

Pokud se nepletu, 85 je méně než 95, to je taky důvod proč se tahle směs musí míchat s normálním benzínem. Kdesi jsem četl, že k pročištění palivové soustavy stačí natankovat jednu nádrž nějakého "lepšího" (prémiového) paliva, např. Shell V-Power - tomu osobně věřím víc, i když nemám auto a tudíž možnost to sám vyzkoušet.

To Praivo-to číslo 85 neznamená oktanové číslo! To znamená,že tento etanol obsahuje 85%etanolu a 15% naturalu 95! Auž vůbec není důvod mícht s benzínem,ono je důležité zda motoru "chutná",protože líh má jiné podmínky a teploty hoření!NIcméně-tzv prémiová paliva v ČR jsoujen humbuk a tahaní peněz z lidí! 90% lidí jezdících na tyto paliva v němcích Vám toto potvrdí!

berobass
hodnocení

diesel tak napiš jaks dopad na technicke s emisema podle všeho byse měli snižit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]