Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám VW Polo classic 1.9 r.v.1996. Dnes mi spadlo u spolujezdce okno, které mám na elektrické ovládání. Když jsem byl v servisu, tak celé dveře tapecírum rozdělali a zjistili, že tam je ulomená umělá packa. Bez žádných řečí navíc mi sdělili, že musejí objednat celý el. mechanismus nový, kde je cena cca 3500,- Kč. Nebo sehnat někde na vrakáči. Nejde to řešit jinak, když mám vše jinak funkční a objednávat si to celé nové, když se jedná jen o umělou packu?
Vrakáč zrovna nedoporučuju - ta packa je dost namáhaná, takže je tam pak vyšší pravděpodobnost, že se zlomí opět. Ale- předpokládám, že jde o obdobný mechanismus, jako u Oktávky a tam jsem si měnil jen mechanismus bez motorku, nový díl za cca 750,- Kč.
doplněno 03.07.13 18:28:Já to tehdy objednával tady - autodily-hk.cz/... , ale docela zajímavá debata o tomto je i tady - forum.vw-polo.com/... ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.