Zdravim, mam problem se sparovanim DO u Ford Mondeo vyroba 2007.Menil jsem baterku a byla venku moc dlouho, jinak predtim bylo vse bez problemu. Zkousel jsem vsechny navody, ktere jsem na netu vystoural. Taky jsem prostudoval nejake manualy na Ford Mondeo, co jsem nasel na netu, kde bylo jasne vysvetleno, jak se to dela. Nic z toho bohuzel nefungovalo. Pak jsem zjistil, ze podle VIN si muzu na ford.cz stahnout navod primo na moje auto. Bohuzel primo v kategorii, ktera to popisuje je napsano, ze pro nakodovani klice je treba kontaktovat prodejce. Psal jsem na support Ford.cz, ale napsali mi, ze mi nemohou pomoci, ze se mam obratit na autorizovany servis. VIN je WF0GXXGBBG7S45024. Jedna se o navod na: Návod k obsluze pro vlastníky 01/02/2007 - 19/08/2007. ford.cz/... mi dosly napady a jsem na ctvrtek objednan do servisu, ale zkousim to jeste touto cestou, zda by preci jen nekdo nebyl schopen poradit, abych usetril skoro tisic korun. Diky!Z dopisu od Ford.cz:Spárování klíče s řídicí jednotkou vyžaduje totiž určité kombinace spojené s manipulací klíče ve spínací skříňce, přítomnost funkčního klíče a možnost připojení diagnostiky IDS. Tento postup je však u každého modelu odlišný, proto ten náš odkaz na autorizovaný servis. Váš vůz je, co se data výroby týče, na přelomu tzv. modelového roku a je původem z Německa. Je nám líto, ale vzhledem k těmto skutečnostem vám neumíme z této infolinky online poradit, jak váš klíč aktivovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.