Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cerny kour

Od: jdodo odpovědí: 6 změna:

dobry den asi pred tydnem sem si vsiml cerny kour z vyfuku hlavne pri rozjizdeni 1 2 3 nebo kdyz jede na volnobeh a pridam plyn vyvali se cernej kour pri delsim drzeni plynu ten kour zmizne to sami to dela i za jizdy jak uz hodim za jizdy 5 nebo 6 a jedu cca 15 min nic jen pri vedsi akceleraci a rozjizdeni prosim poradte vsude co o tom pisou je egr ventil bud ho zaslepit nebo odpojit nevim dekuju za odpoved renault laguna 1.9 dci 2002

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

může to dělat X věcí a nebo taky styl jízdy.. občas je třeba vymést komín...

0000567
hodnocení

0x

Pokud má auto filtr DPF tak je to zničený tento filtr...pokud jej nemá tak je nějaký jiný problém na motoru-čerpadlo,vstřiky i ten EGR ventil jak píšete...v dieselech se tak moc nevyznám,dělám spíše benzínová auta

jdodo
hodnocení

no nevim je tady vic veci ktere treba skontrolovat co se tyka dyskuzi na foru tak vsude pisou o tom egr ventilu uvidim

ecik*
hodnocení

0x

v dieslech se moc nevyznám ale kdysi jsem měl mondeo MK1 1.8TD a to když mi začlo kouřit při rozjezdech černě tak jsem to vždy někde pořádně protáhl a bylo ok =o) nevím jak u vášeho vozu :o

miriaa
hodnocení

0x

Tento problém jsme měli u dieslové Octavie, byla to vadná váha vzduchu.

octan*
hodnocení

0x

jdodo... háže Vám to do nouzového režimu? Sledujete zmněnu chování... línější, pomalejší... nebo to je začoudí?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]