Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké BMW

Od: vinc odpovědí: 5 změna:

Zdravím , chci si koupit nové auto do 100 tisíc a láká mě okusit značku BMW . doposud jsem měl peugeot 306 xs pote 605 3,0l a hondu civic 1,4 . nejsilnejší byla ta 605ka :) a všechny auta jsem měl v benzínu a s naftákem nemám zkušenosti .líbí se mi BMW 525D sauto.cz/... jaký je váš názor na tento vuz na spotřebu se neptám spíše na ovladatelnost spolehlivost jestli radeji toho 5koveho bavoraka v benzínu a nebo naftě . obsahove chci max toho 2,5l a nebo co řada 3? jaký je rozdíl? děkuji za každou odpověd .

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
6 válců, 3 litry byly u BMW vždycky obdivovane... U takhle starého auta a navíc dražší značky to vždycky zavání pruserem. Ze je z Itálie a má chip jen hůř. Nechte ho dobře prohlédnout z hlediska blízkých investic, jinak pořizovací cena bude to nejmenší co zaplatite ;)
erikch*
Sam mám 325 TDS,klasiku E 36,a jsem s tím víc než spokojen...za kilco.čili nějaké čtyři tisíce eiro už si můžeš vybírat,samozřejmostí je dovoz zapadne od CR,zkus mrknout po nějaké E60,ta 3.0 nafta je dnes klasickou motorizací,která leccos vydrží,a i to jednoturbo ma 160 kW,a jede jako prase za šest sedm litru když je des pilu...Ale výběr je hodně důležitý,u nás to nemá smysl,protože Češi takové auto prodávají jen pokud se něco šeré nebo brzy bude...a jsi vis kde...i s dovozem se to vyplatí,nebo alternativa starší E 39...
takjan*

E 39 bylo ve své době jedno z nejlepších aut. A hodně z toho mu zůstalo... Novější bava jsou jen horší... S benzínem jsou vždy menší potíže než s chrochtem.. Ale lépe jít do 2,8 nebo 3 litru., spotřeba v podstatě stejná. 39ku mám v rodině, 3,5l, v plynu a super. Ten slogan BMW "radost z jízdy" platí. Někam dojedeš a chce se jet dál :). Pokud to chceš ale jenom na dojetí odtud tam, tak to nemá cenu.. Ale připrav se na investice. Spíše však podvozek. ND nejsou tak drahé, jak se tvrdí. A pokud ho už potřebuješ, tak objednám a max za dva dny dojde z rajchu, zabalený s mým jménem. (V BMW servisu pochopitelně). Ne jak u frantíků ap.

berobass

rozhodně jdi do bmw vystřidal jsem hodně aut ale bmw ti poskytne nejvíc stoho auta budeš unešenej kup e39 530d nebo z benzinu doporučuju 528i nebo 530i ale 530d je asi nejlepší volba se spotřebou okolo 7,5 l nafty přece jen benzín je drahej a 3 litr benzin žere okolo 10 sam mam e36 coupe a jiny auto bych nechtěl radost z jizdy je neskutečna trochu ti zavidim taky ho chci do par let myt e39 530d nebo e46 330d neni se očem bavit jdi do toho servis bmw je sice trošku dražší jenže je jednou za čas takže se ti vyplatí na servisu vic než renault kterej je tam často otom toje tydle auta jsou neskuteční držáci není lepší volba

berobass

525d nekupuj je to stary motor ještě z e34 neni tak vychytany a žere vic než 530d a je samozřejmě slabší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]