Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hukot pri zataceni

Od: kailas* odpovědí: 13 změna:
Dobry den,
mam prosbu, potreboval bych poradit ohledne hukotu, ktery je puze kdyz jedu-zatacim na jednu stranu, cim by to mohlo byt? dekuju moc predem za tpy,rady,navody..

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

máš v háji ložisko v kole pokud to dělá když jedeš do leva je to pravý ložisko pokud to dělá když jedeš do prava je to levý ložisko

ar*
hodnocení

0x

Lužisko nebo kloub. Pokud to dělá i při pomalé jízdě v plném rejdu a jakoby tam lupe, je to kloub.

kailas*
hodnocení

dekuju moc za odpovedi, loupani tam neni, tak asi to lozisko, kolik tak m
uze stat pro octavia cimbi rv 98 a jak moc je vymena narocna, co je k tomu treba?

mě stálo ložisko od Meyle 700kč a práci sem si zmákl sám potřebuješ lis

repkin*

www.skoda-dily.cz pokud tomu nerozumis, jako ze nerozumis, tak narocna, mam Fabii a spoustu veci si delam sam, na tohle jsem si ale netroufnul

doplněno 03.07.13 08:43:

A odkurvis i to druhy.

namelessthe*
hodnocení

0x

viděl bych to na ložisko, při zatáčení se na něj vyvine tlak a začne hučet protože je tam vůle. Když už je hodně špatné, začne hučet i při jízdě rovně

kailas*
hodnocení

lis nemam:(, co to muze stat v servisu?
repkin*

Bež se zeptat, každej servis to má jinak.

bonie*
hodnocení

0x

v servisu cca 2500 ale je tam pak záruka, na technický mi po roce řekli - volnější ložisko, v servisu mi to s papírem předělali

kailas*
hodnocení

a jak velky je riziko s tim hukotem jezdit jeste naky cas?

může se vysypat a kousnou ložisko a ty si pak lidově řečeno nabiješ hubu nebo spůsobíš nehodu

ale to je extrém chvíli s tím jezdit pude ale jak se hučení bude zvedat moc dlouho bych s výměnou neotálel

jinx*
hodnocení

0x

pridavam sa k nazoru vyssie a dodavam ze ak vymenit tak do paru obidve loziska.L aj P.

kailas*
hodnocení

0x

zdravim,dekuju moc vsem za odpovedi,nakonec sem to nechal mechanikovi, vymenil obe dve loziska a jeden cep, cena 4000 kc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]