Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,občas mi přibržďuje přední kolo u Favorita na pravé straně. Měl jsem demontovaný třmen,vytažený píst.Píst není vůbec orezlý.Prachovka i gumička - manžeta taky OK.Vodící čepy jsem namazal.Venku mi to chodilo,ale po namontování,odvzušnění a zabrždění se to zase nechce vracet.Stává se to nepravidelně. Může býtněco s hadičkou,nebo něco jiného? Díky za odpověď
Sem tam se stane že se hadička vevnitř oddělí od toho opletení který venvitř je a sroluje se, potom to pustí kapalinu do třmenu ale nechce se vrátit, protože potřebuje větší tlak ale ve třmenu žádný není. Člověk pak hledá kde to je a nemůže to zamozřejmě najít. Doporučuji odmontovat tu hadičku a zjistit jestli tomu tak není. Zní to sice jako blbost ale je tomu tak. Už jsem se s tím párkrát potkal.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.