Nejste přihlášen/a.
Zdravím poradnu potřebuji poradit o kopě ojetého vozu od vozu očekávám nižší provozní náklady a opravy spolehlivost občas se rád svezu,ale především to chci do práce a občas na nějaký ten výlet denně najezdím cca 50-70 km naftové auto nechci protože je mi 20let a pojistka je drahá na 1.9. takže mám v úvahu Škoda felicia 1.3 50kw mpi renault megane 1.6 hatback rv.2000 a nebo clio 1.2 to novější díky za odpovědi a názory.
za 70tisic koupis lepsi kary nez felcku , sezenes i fabku s 1.4MPI , jednoduchy a dobry motor , stejne jak octu 1,6. 15tisic do ojetiny striknes a pak jezdis ...
Díky za odpověď oktávku ne ne v 1.6 to je auto moc težký na ten motor si aspoň myslím, ale ta fabie by špatná být nemusela díky
co od toho ocekavas? mas te jen jako auto na priblizovani v jednom a doma druhé vetsí? nebo jsi remeslnik a vozis vercajk? myslim si ze bych hledal LPG a asi fabii v LPG
očkávám aby mě to odvezlo do práce cca 60 km denně aby to moc nehnilo spotřeba do 7l na 100km nahradní díly cenově třeba jako na jedničkovou oktávku a aby bylo živí vercajk nevozím ale 4 lidi by to uvést mohlo
francouzum se vyhnout drahé díly a je to poruchove.
sel bych do te fabky v LPG opravi to kde kdo dilu mraky jak nove tak stare.
Taky záleží jakých 60 km máte na mysli. Pokud po okrskách a po městě, tak je to jedno, ale pokud by to bylo z velké části po dálnici, tak honit objemy do 1,4 moc dlouho nevydrží. Tedy pokud nechcete jezdit 100 km/h s kamiony.
fiata neber a uz vubec ne francka , drahe ND. Koukni na tu fabku , popripadne na toyotu , ta je fakt kvalitni. Jestli focusa tak to je stejne jak fabka cca spis projdi inzeraty a koukej na stav , jestli to je fabka , yaris , octa , to je fuk
Koukám na ty fábky doufám že vybírám dobrý motor 1.4mpi 50kw chci se ještě zeptat fabii v combi nebo krátkou jedná se mi o korozi pátých dveří díky.
1,4MPi 50kw mam ja a dochadzam denne 70km.Keby som mal chodit na benzin tak sa nedoplatim.V roku 2008 som to skusal a vyslo to iba 1600km do prace za 4000Sk.Zvolil som alternativu vlak (aj ked casove straty) a dostal som sa na hranicu 40 eur cca.1300Sk.
V roku 2012 sa situacia zmenila.Ja som dal auto prerobit na LPG.Dochadzame dvaja.Kolega ma fabiu 1.4 TDI a ja mam tu 1.4 MPi s LPG.Striedame sa po tyzdni.Neplatime si nic.Mesacne vyjazdim 2 nadrze spolu za 60 eur a je klud.A to nam v blizkej buducnosti bude prispievat aj slecna ktora sa k nam prida.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.