Nejste přihlášen/a.
U kterých z uvedených aut jsou náhradní díly nejlevnější, jaké jsou spoledhlivé a které z nic nejméně žere a je největší co s eprostoru týče jak u zadních sedadel tak v kufru?. Škoda Octavia, Opel Astra,Peugot
já si osobně myslim že třeba opel astra combi od roku 2000 je docela prostorný a nebo Peugeot 309 v dieslu... nevim sám jsem měl automobily menších rozměrů.. ale třeba Mondeo neni špatný v combi prostorný a s motorem 1.8 TD je to docela v pohodě svezení... podle toho taky kolik byste na to dal financí...
Osobně z uvedené trojice doporučuji pežoty!Nevím cenu ND,jako řádný člen peuclubu jsem měl relativně velkou slevu,ale jejich starší motor (cca od 1985 do 2000?)19 a 1,8 d a td jsou jedny z nejlepších předkomůrkových "dýzlů"
PS ve 405 jsem měl motor,starší než auto(do 405 se nikdy nemontil!) s téměř milionem a dlohodobá spotřeba ,ať jíž nafta nebo čistý RO z kauflandu, činila 5l .
Tady ti někdo těžko poradí určitý model, co člověk, to názor, já jsem zastánce VW koncernu - VW, Škoda, Audi.
kolega nade mnou je zase obdivovatel F. aut...Já bych francouzský auto nechtěl, at uz zejmena ke složitosti a náročnosti oprav, narozdil od koncernu, spolehlivosti a cene a životnosti ND., můj názor (praxí ověřen)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.