Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemecko policejni kontrola auto v poloprevodu

Od: m odpovědí: 2 změna:

Dobry den, mam auto v poloprevodu abych se vyhnul eko dani a chytla me dvakrat uz policie v cesku a nebyl problem ale tak pred dvema mesicema me chytli v nemecku a musel jsem sepsat protokol.Nejaky delegat mi sdelil ze to v nemecku neni prestupek ale jako trestny cin. Dneska mi prisel dopis z nemecka : postup je popsán gemäs § 398 AO.Předán správnímu orgánu pro stíhání trestného činu § 43 OWiG.

Co mám očekávat? Dekuju za odpovedi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

očekávejte že když tam pojedete potřetí zastavíé vás policie a nedippatíte se, a když nezaplatíte hned zabaví vám auto jako kauci atd...někdy dostávají čeští řidiči v SRN i zákaz řízení

m
hodnocení

me zastavili jen jednou v nemecku v cesku todle neni problem ale vyrazil jsem do nemecka a chytly me a sepsaly protokol, kdyz jsem se ptal jestli je to hodne velky problem rikali ze maly problem ale ze todle je v nemecku trestny cin ktery je ve vetsine pripadu zastaveny nebo mala pokuta rikal 100EUR ale kdyz prislo todle tak se docela bojim, v dopise nic jineho nebylo konkretniho ani zadna castka nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]