Nejste přihlášen/a.
Dobry den, mam auto v poloprevodu abych se vyhnul eko dani a chytla me dvakrat uz policie v cesku a nebyl problem ale tak pred dvema mesicema me chytli v nemecku a musel jsem sepsat protokol.Nejaky delegat mi sdelil ze to v nemecku neni prestupek ale jako trestny cin. Dneska mi prisel dopis z nemecka : postup je popsán gemäs § 398 AO.Předán správnímu orgánu pro stíhání trestného činu § 43 OWiG.
Co mám očekávat? Dekuju za odpovedi
očekávejte že když tam pojedete potřetí zastavíé vás policie a nedippatíte se, a když nezaplatíte hned zabaví vám auto jako kauci atd...někdy dostávají čeští řidiči v SRN i zákaz řízení
me zastavili jen jednou v nemecku v cesku todle neni problem ale vyrazil jsem do nemecka a chytly me a sepsaly protokol, kdyz jsem se ptal jestli je to hodne velky problem rikali ze maly problem ale ze todle je v nemecku trestny cin ktery je ve vetsine pripadu zastaveny nebo mala pokuta rikal 100EUR ale kdyz prislo todle tak se docela bojim, v dopise nic jineho nebylo konkretniho ani zadna castka nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.