Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Nevíte náhodou kde se dá z armádních skladů koupit GAZik? Předem se omlouvám pokud jsem to napsal špatně- jde mě o ten terenní automobil- každý kdo byl na vojně ho musí znát. Já ne- já vojnu nestihl díky moc za radu.
ano jde mě o tu 469- armáda se jich zbavuje jenže ty army shopy co to skupujou na to dávaj takové přirážky že je to hnus. Armáda prý zájemcům prodává automobily i náhradní díly.
Jdou registrovat- dokonce člověka znám osobně. Ten ho tehdá dotáhl z roty z pohraničí- tehdy ještě za 3000 Kčs :D Jde mě hlavně o dopravu osob a menšího nákladu po lese a tato mašinka je na to jak dělaná.
Pokud by se Vám opravdu povedlo nějakým zázrakem sehnat od armády ČR nějaké historické vozidlo, tak jej stejně nebudete moci provozovat na veřejných komunikacích, protože nesplňuje dnešní technické požadavky. Jediná reálná cesta je nákup již registrovaného civilního vozu nebo repasi, kterou dělali v AOZ Český Dub.
doplněno 30.06.13 23:49:Jinak UAZ a GAZ jsou dvě různá vozidla, respektive značky.
Když nebude vadit, že to není TEN gazik, anóbrž TO ARO, tak do lesa nemusí být špatné třeba toto :
Ten konkrétní kus, pochopitelně neznám, ale se stejným autem jsem v terénu jezdíval a po stránce jízdních vlastností to bylo srovnatelné třeba s tím UAZem. Navíc to má plyn, což není u tereňáka špatné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.