Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat GAZIKA?

Od: jack* odpovědí: 10 změna:

Zdravím. Nevíte náhodou kde se dá z armádních skladů koupit GAZik? Předem se omlouvám pokud jsem to napsal špatně- jde mě o ten terenní automobil- každý kdo byl na vojně ho musí znát. Já ne- já vojnu nestihl :) díky moc za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nu*
hodnocení

0x

myslíš UAZ...452 je sanita a 469 a další jezdí dodnes

jack*
hodnocení

ano jde mě o tu 469- armáda se jich zbavuje jenže ty army shopy co to skupujou na to dávaj takové přirážky že je to hnus. Armáda prý zájemcům prodává automobily i náhradní díly.

laik*
Muzes se zeptat primo armady, jenze typicky v takovychto pripadech, kdy se velka firma zbavuje nejakeho vyslouzileho vyrobku, ktereho ma hodne kusu, tak to prodavaji ve velkem (nebo rovnou vsechno) nekomu, kdo je ochotny to vsechno od nich odkoupit (treba budes mit ale stesti a budou prodavat i kusovky, ale moc sanci bych tomu nedaval).
Tento prekupnik to pak preprodava dale v mensich poctech (treba i dalsimu prekupnikovi), az se to dostane postupne na uroven jednotlivych shopu, ktere musi koupit uz treba jen nekolik kusu.
Takze zacit u armady, jestli proda kusovku. Jestli ne, tak pozadat, jestli ti daji seznam firem, ktere to od nich koupili. Zeptat se tech firech, jestli ti prodaji kusovku. Jestli ne, zeptat se, jestli ti daji seznam firem firem, ktere od nich ty jeepy koupili, atd.
Vetsinou to ale vsechny urovne od armady az po shop (ten je posledni), prodavaji jen firmam, ne koncovym zakaznikum. Musel by jsi si asi udelat firmu. Nevim, jestli by to prodali zivnostnikum. Musis se proste ptat. Jestli chces neco usetrit, musis par korun za telefonni hovory a tvuj cas utratit. Nechces prece slevu zadarmo! ;)
laik*
Zkus se podivat na nejake weby vojenskych nadsencu. Ti budou mit lepsi informace, jak se dostat do retezce a k levnejsimu GAZu z tech prodeju.
buss

buss
hodnocení

0x

Mám takový dojem, že je nebylo možno registrovat...

jack*
hodnocení

Jdou registrovat- dokonce člověka znám osobně. Ten ho tehdá dotáhl z roty z pohraničí- tehdy ještě za 3000 Kčs :D Jde mě hlavně o dopravu osob a menšího nákladu po lese a tato mašinka je na to jak dělaná.

cyril*

Pokud by se Vám opravdu povedlo nějakým zázrakem sehnat od armády ČR nějaké historické vozidlo, tak jej stejně nebudete moci provozovat na veřejných komunikacích, protože nesplňuje dnešní technické požadavky. Jediná reálná cesta je nákup již registrovaného civilního vozu nebo repasi, kterou dělali v AOZ Český Dub.

doplněno 30.06.13 23:49:

Jinak UAZ a GAZ jsou dvě různá vozidla, respektive značky.

buss

Já ho taky tehdá koupil od PS, ale kde je PS teď? Jde o vyřazené vozy od armády a registrace dnes.

hodnocení

0x

Když nebude vadit, že to není TEN gazik, anóbrž TO ARO, tak do lesa nemusí být špatné třeba toto :

sauto.cz/...

Ten konkrétní kus, pochopitelně neznám, ale se stejným autem jsem v terénu jezdíval a po stránce jízdních vlastností to bylo srovnatelné třeba s tím UAZem. Navíc to má plyn, což není u tereňáka špatné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]