Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
našel jsem starý technický průkaz od Jawy ČZ (r.v.1958) s ustřiženým rohem, odhlášený motocykl ani zemřelý majitel již neexistují.
Může dnes (nebo v blízké budoucnosti) mít tento doklad nějakou praktickou či sběratelskou hodnotu, anebo ho mám hodit rovnou do kamen?
Díky za názory, hezký den...
Zalezi na tom, kdy byl odhlasen. Pokud mezi 1.7.2001 do 30.4.2004, tak by sly doklady znovu "ozivit", i kdyz by to bylo asi trochu komplikovanejsi.
Pokud nebyly odhlaseny mezi timto datem, tak muze slouzit jako "podklad" a doklad pro zrizeni veteranskeho TP.
V prvnim pripade maji doklady cenu malou, v druhem pripade symbolickou (nekomu za flasku).
Tak jsem ten TP opět našel, a dal na Aukro. Pokud se nechytí, zkusím motoburzy, případně mu nakonec udělám pohřeb žehem. Díky za nápady!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.