Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
našel jsem starý technický průkaz od Jawy ČZ (r.v.1958) s ustřiženým rohem, odhlášený motocykl ani zemřelý majitel již neexistují.
Může dnes (nebo v blízké budoucnosti) mít tento doklad nějakou praktickou či sběratelskou hodnotu, anebo ho mám hodit rovnou do kamen?
Díky za názory, hezký den... ![]()
Zalezi na tom, kdy byl odhlasen. Pokud mezi 1.7.2001 do 30.4.2004, tak by sly doklady znovu "ozivit", i kdyz by to bylo asi trochu komplikovanejsi.
Pokud nebyly odhlaseny mezi timto datem, tak muze slouzit jako "podklad" a doklad pro zrizeni veteranskeho TP.
V prvnim pripade maji doklady cenu malou, v druhem pripade symbolickou (nekomu za flasku).
Tak jsem ten TP opět našel, a dal na Aukro. Pokud se nechytí, zkusím motoburzy, případně mu nakonec udělám pohřeb žehem. Díky za nápady! ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.