Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto do 60 tisíc

Od: nikitak odpovědí: 7 změna:

Ahoj lidi , potřebuju sehnat nějaký fáro do 60 tisíc. Nejlíp něco německýho nebo Škodovku.

Měl by to být kombík.

Nějaký benzíňák , za tyhle peníze nafta bude stočená nebo před smrtí. Potřebuju aby bylo v denně v provozu než našetřím na něco pořádnýho.

Tak potřebuju 2 roky aby jezdilo bez problémů. Díky za každou radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr123*
hodnocení

0x

Lidi si třeba dost chválí kombík Fiat Marea. Za 60 tisíc bys mohl sehnat něco ve slušném stavu.

PS: sice to nejsou němci, ale za války byli spojenci tak by se to snad mohlo taky počítat ;)

já sem s těch co fiata nechválí a domu mi nesmí ani zadarmo *zed*

a co za ty prachy to je těžký za ty prachy neseženeš nic do čehos bys 2 roky nemusel dát ani korunu skus koukat třeba po seatu cordobě vário jezdí mi tu jedna v naftě a druhá v 1.6ce benzínu a docela se držej :)

mazak*

Marea je držák hlavně motorově a nebo stilo combi jezdí za 5,6l nebo ve městě za 6,8 l(max.) nafty.

hodnocení

0x

za 60sezenes golfa IV vario 1,6 74kw nesmrtelny motor , nebo fabia kombi 1 1,4 rozvody retez , stary typ motoru , nesmrtelny

anonym01*

S tim Golfem bych byl opatrny. Jednoho mám (1.6 77 kW) a ze by byl nesmrtelny, bych teda nerekl. Par oprav uz chtel. Za me rada:

Kup stare VW Polo 6N1 - Motor 1.0, nebo 1.6. To je nesmrtelne auto. Neznam cloveka, ktery by to auto mel a stezoval si. Bylo to kdysi moje prvni auto. Pak ho podedila pritelkyne, ktera do nej leje jenom benzin a jednou rocne vymeni olej. Najede rocne kolem 10 000 km, neopravuje nic. Soucasni stav kolem 170 000 km. Porizovaci cena bude kolem 20 - 30 000 a co ti zbyde muzes nechat na pripadne opravy apod.

Pak bych jeste bral Feldu (podobne motory co Polo). Muj nazor je, ze Felicia bylo jedine auto, ktere se v tovarne na mr*ky fakt povedlo

virus*
hodnocení

0x

Doporučuji podle osobní zkušenosti,Ford FOCUS 1,6 benzín výroba kolem r.1999-2001.Za ty peníze jsou na trhu pěkné kousky.

jen*

šel bych do lpg popř. do cng, jestli máte v okolí kde tankovat. píšete, že auto bude denně v provozu, za to co ušetříte na phm si pak můžete koupit něco lepšího nebo si dvakrát do roka zajet na pěknou dovoleno;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]