Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi , potřebuju sehnat nějaký fáro do 60 tisíc. Nejlíp něco německýho nebo Škodovku.
Měl by to být kombík.
Nějaký benzíňák , za tyhle peníze nafta bude stočená nebo před smrtí. Potřebuju aby bylo v denně v provozu než našetřím na něco pořádnýho.
Tak potřebuju 2 roky aby jezdilo bez problémů. Díky za každou radu.
Lidi si třeba dost chválí kombík Fiat Marea. Za 60 tisíc bys mohl sehnat něco ve slušném stavu.
PS: sice to nejsou němci, ale za války byli spojenci tak by se to snad mohlo taky počítat
já sem s těch co fiata nechválí a domu mi nesmí ani zadarmo
a co za ty prachy to je těžký za ty prachy neseženeš nic do čehos bys 2 roky nemusel dát ani korunu skus koukat třeba po seatu cordobě vário jezdí mi tu jedna v naftě a druhá v 1.6ce benzínu a docela se držej
za 60sezenes golfa IV vario 1,6 74kw nesmrtelny motor , nebo fabia kombi 1 1,4 rozvody retez , stary typ motoru , nesmrtelny
S tim Golfem bych byl opatrny. Jednoho mám (1.6 77 kW) a ze by byl nesmrtelny, bych teda nerekl. Par oprav uz chtel. Za me rada:
Kup stare VW Polo 6N1 - Motor 1.0, nebo 1.6. To je nesmrtelne auto. Neznam cloveka, ktery by to auto mel a stezoval si. Bylo to kdysi moje prvni auto. Pak ho podedila pritelkyne, ktera do nej leje jenom benzin a jednou rocne vymeni olej. Najede rocne kolem 10 000 km, neopravuje nic. Soucasni stav kolem 170 000 km. Porizovaci cena bude kolem 20 - 30 000 a co ti zbyde muzes nechat na pripadne opravy apod.
Pak bych jeste bral Feldu (podobne motory co Polo). Muj nazor je, ze Felicia bylo jedine auto, ktere se v tovarne na mr*ky fakt povedlo
Doporučuji podle osobní zkušenosti,Ford FOCUS 1,6 benzín výroba kolem r.1999-2001.Za ty peníze jsou na trhu pěkné kousky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.