Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samolepka se jménem

Od: dejjw odpovědí: 4 změna:

Zdravím měl bych dotaz zatím se mi nepodařilo najít chtěl bych si pořídit takovou tu samolepku co mají závodní auta na rally malou českou vlajku a za ní jméno kde to sehnat?Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

1x
v každé tiskárně ti podle tvého návrhu natisknou co chceš, na co chceš

k2
hodnocení

0x

Nechat si vyriznout ze samolepici folie v reklamce dle vlastniho navrhu, nebo jim rovnou ten navrh dodat (podporovany format a podobu Vam jiste upresni)

ecik*
hodnocení

0x

nebo jsou i internetové obchody kde mají tuning samolepky a je tam vždy více rubrik... tam jsem někde viděl i tydle typy...

samolepky jsou dobré a na autě vydrží a nestojí to taky moc ;) sám je mám na autě a drží ;)

doplněno 27.06.13 20:58:

vypsal bych je tady ale nechci tady dělat reklamu a psát sem nějaký odkazy na stránky =o) ale každej vyhledávač todle najde =)

laik*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]