Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rezonance vyfuku

Od: jdodo odpovědí: 4 změna:

zdravim vsechny mam jednu otazecku ohledne vyfuku pri nastartovani motoru slisim drncani vyfuku kdyz se rozjedu tak ten zvuk zmizne poradte dekuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

namelessthe*
hodnocení

0x

Vyměnit uchycení/uložení výfuku. Jsou to takové gumy na kterých vysí. Nebo máš někde spadlý kryt. Záležitost 300kč, +- záleží na jaké auto

jdodo

renault laguna 1.9dci 2002 uvidim podivam se nato a dekuju za odpoved myslim ze si to udelam i sam mozna/?

namelessthe*

Jen musíš auto bezpečně zvednou do výšky, aby ses pod něj vešel a jistě zvládneš vyměnit sám*palec*

především bych zjistil kde co o co rezonuje... ono je fajn měnit zbytečně věci ale jak to nepomůže tak to celkem zamrzí... vlez pod to hybej s vyfukem a zkoumej... mě třeba ASI rezonoval ten hlinikovy plech co je nad vyfukovym potrubim, trochu jsem ho porovnal a od te doby jsem to nezaslechl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]