Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chci se zeptat má někdo zkušenosti s výkupem pneumatik? Jestli ano, tak kolik dostanu za jednu pneu a musím si koupit nové? Tedy něco takového jako protiúčet?
Děkuju
Aha, špica. Dneska jsem to viděl na letácích, tak hned mě popadlo moje naivní podnikatelské myšlení rychlého výdělku. Táta mi říkal, že určitě nic nedotanu spíš, ještě dám. Mám pozemek, kde mi lidi dělají černou skládku. Pneumatik tam mám snad 100. Škoda myslel jsem, že by se pozemek uklidil , a ještě něco by se vydělalo
Pokud máte na svém pozemku černou skládku, tak byste měl pozemek jistě zabezpečit lépe, jedná se přece o váš majetek, černou skládku nahlásit a uklidit.
Nevím, podle mě byste měl nejlepší, kdybyste pneumatiky naložil a odvezl do vašeho sběrného dvora. Nic sice nedostanete, ale taky nebudete muset nic platit za likvidaci, pokud máte už uhrazen poplatek za komunální odpad ve své obci. Zároveň nemusíte kupovat nové pneumatiky, když je vlastně nepotřebujete.
A ano, s tím výkupem to nebude až tak horké, pneumatiky jsou dnes poházené kdekde, tak kdyby se za ně něco dávalo, tak by jich jistě nebylo tolik.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.