Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Top tether - připevnění dětské autosadačky, j

Od: pokypoly odpovědí: 4 změna:

dobrý den, máme Ford Focus 2005 Hatchback. A mám dotaz, naše vyhlídnutá dětská autosedačka se musí připevnit i přes Top tether a já to nemohu v autě nikde nalézt. V jednom servisu mi emailově poradili, že je to v kufru a ať hledám ten obrázek se sedačkou a kotvou, ale já našla jen nějaké podezřelé očko, ale obrázek u toho není a tak to považuji za očko na připevnění nákladu a né sedačky... Poradíte prosím?

Top tether - připevnění dětské autosadačky, j

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
Pokud ma Focus Isofix není co řešit-je to nejrychlejší způsob ulotveni sedačky...na to horní uchyceni,neboli top tether,se můžete víte co...

hodnocení

0x

Mnoho hatchbacku a kombiku ma toptethery zezadu z kufru v zadnich operadlech. Vetsinou tak cca uprostred vysky operadla. Nejde to prehlidnout. Je to obycejna kovova pidihrazdicka (tycka) ve zlabku.

Obcas byvaji pod odklopitelnym deklikem, obcas ne.

pokypoly

nemáme to tam *plac* V návodu sice něco na podlaze má být, ale u nás nic není a na Fordu mi řekli, že návod je pro všechny stejný a do ČR se asi nedovážel s tímhle...doháje.

erikch*

ukotveni pres Isofix je vice nez dostatecne-nebojte,je to mnohem lepsi i nez pas jako takovy...to horni uchyceni je malokdy-a proc,jednoduse proto,ze to neni nijak podstatne...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]