Nejste přihlášen/a.
Dobrý den potřebuji koupit svíčku do motorky (Jawa 23 Mustang) a nevím kde. Bydlím v Praze 8 - Bohnice. nevíte kde by se dala koupit?... A ještě jaká je nejvhodnější? Jestli N15C nebo N14C. Taky jsem četl že tam někdo má N17c. Děkuji za odpovědi
...dej tam doporučenou výrobcem (+ nastavení vzdálenosti elektrod svíčky podle dobrých planžetových lístkových měrek zbozi.cz/... ). Do svojí Jawy jsem tenkrát zkoušel kdejakou jinou svíčku i z osobních aut a nejlíp mi vycházely právě doporučené výrobcem motorového vozidla. Většinou na jiné svíčky špatně motorka startovala nebo po zahřátí (delší jízdě) špatně "pálila"směs benzinu s olejem nebo motor doslova zastavil a do schladnutí motoru jsem nenastartoval. No tímhle problémem si prochází každý motoristický nadšenec...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.