Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám traktobagr pracuji jako OSVČ, rád bych si zaplatil pojištění pro případ, kdy překopnu nějaké podzemní vedení. Jde mi o větší škody. Neorientuji se v takových pojistkách, rád bych nějaké nezávislé názory, pojišťovák mě řekne jak je to bezva to je jasný, ale aby škodu také pojišťovna zaplatila, když k ní dojde.
Klasická podnikatelská "pojistka na blbost" by měla fungovat. Akorát po překopnutí kabelu musíte pojišťovně tvrdit, že jste kabel nepřekopl omylem (protože tam neměl být), ale proto, že jste zanedbal své povinnosti (a nezkontroloval si přítomnost toho kabelu).
Určitě ostatní upřesní...
Jak je tu psáno mezi lidmi nazíváná "pojistka na blbost" odborněji "pojištění odpovědnosti za škodu z výkonu povolání" a podobně. Osobně doporučuji , jsem také OSVČ elektrikář a nikdy nevíte co se stane kdy něco spletete a to to je takvé jištění že když se něco stane neskočíte na ulici. Pojistit se dá jakákoliv práce. Výjde to na pár stovek měsíčně a to se vyplatí. Prostě si zajděte do pojištovny a řekněte že máte zájem o pojistku na blbost k podnikání už budou vědět oč jde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.