Nejste přihlášen/a.
Vlastním automobil Hyunday Atos r.v. 1998, tento vůz má sedačky umístěny výše, než klasické automobily a díky tomu se lépe nastupuje i vystupuje. V současné době uvažuji o koupi nového automobilu a chtěl bych zjistit, zda na trhu existuje nějaký vůz v té nižší cenové kategorii s podobným umístěním sedaček. Díky za rady.
doplněno 25.06.13 12:35:Do 200 000, i ojeté!
tak tak, měl jsem Pandu a byl jsem náramně spokojen s výškou sedaček... teď jsem ji dal synovi a koupil jsem si Suzuki Splash, jedním z hlavních důvodů volby této Suzuki bylo sezení vysoko, jako na barové stoličce. Z auta pohodlně vystupuji, "nevylézám z vany"...
doplněno 25.06.13 13:12:jak poznamenal totak, pro dříve narozené je nastupování a vystupování z auta jedním z hlavních kritérií výběru...
doplněno 25.06.13 13:56:okukoval jsem i SX4, moc se mi líbí, ale pro moje účely už bylo zbytečně drahé...
tazatel chce do 200 tisíc, za tu cenu je lepší koupit menší, ale nové... ojeté může být riskantní, zvláště v dnešní době...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.