Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat jestli se dá nějak nechat domontovat posilovač řízení. Mám škodu felici 1,3 MPi r.v. 97
Da i neda.
Da z toho duvodu, ze jde vpodstate vsechno. Jenom to obcas stoji vic penez a namahy.
Neda, protoze u Felicie 1,3 se PAS nemontovali, z konstrukce se s tim nepocitalo, tudiz na to neni motor ani dalsi dily nijak pripravene a uzpusobene.
Skoro jiste se tim nikdo cilene nezabyva a zrejme na to neexistuje zadny KIT, ktery by sel lehko vmontovat.
Z hlediska legislativy a technicke prohlidky by snad nemel byt problem.
Vzhledem k tomu, ze nekolik obdobnych dotazu uz tu bylo, tak jestli ste trochu sikovny, tak nejaky KIT treba sam vyrobite a muzete si s tim i prividelat.
Já myslím, že je to vcelku jasné. Stačí umět číst a dá se pochopit, že si ho tam chce nechat DOmontovat. Viděl jste už snad Felicii 1,3 s posilovačem? Jo, chce to i používat hlavu.
Když uvážím tržní hodnotu feldy 1,3 r.v.1997 (30-40 000,-Kč)a náročnost přestavby(pokud nemáte automechanika zdarma a díly za pusu)nasypat do toho nějakých 15-20 000,-Kč je na uvážení zda nekoupit jiné auto s lepší výbavou.Zapoměl jsem ještě na chytráka technika na STK,který bude nekompromisní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.