Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posilovač řízení do Felicie

Od: saluckaf odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, chci se zeptat jestli se dá nějak nechat domontovat posilovač řízení. Mám škodu felici 1,3 MPi r.v. 97

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Da i neda.

Da z toho duvodu, ze jde vpodstate vsechno. Jenom to obcas stoji vic penez a namahy.

Neda, protoze u Felicie 1,3 se PAS nemontovali, z konstrukce se s tim nepocitalo, tudiz na to neni motor ani dalsi dily nijak pripravene a uzpusobene.

Skoro jiste se tim nikdo cilene nezabyva a zrejme na to neexistuje zadny KIT, ktery by sel lehko vmontovat.

Z hlediska legislativy a technicke prohlidky by snad nemel byt problem.

Vzhledem k tomu, ze nekolik obdobnych dotazu uz tu bylo, tak jestli ste trochu sikovny, tak nejaky KIT treba sam vyrobite a muzete si s tim i prividelat.

8976*
hodnocení

0x

asi je někde chyba má tedy posilovač nebo ne - závada býva nejčastěji mezi klávesnicí a člověkem , jak to teda je.?Máš ho a chceš ho demontovat anebo nemáš a chceš ho namontovat...hezký den

doplněno 17.02.09 08:16:

omlouvám se opravdu jsem četl blbě - navštívím oční...ale všem hezký den

westiik*
hodnocení

0x

Já myslím, že je to vcelku jasné. Stačí umět číst a dá se pochopit, že si ho tam chce nechat DOmontovat. Viděl jste už snad Felicii 1,3 s posilovačem? Jo, chce to i používat hlavu.

saluckaf
hodnocení

ano, chci si ho nechat namontovat. Ale nevím jestli to jde a jestli to jde kolik by to asi stálo a tak. Takže jestli s tím máte zkušenosti tak dejte vědět.

vaclav210*
hodnocení

0x

Na felicie nebyly posilovace rizeni ve standartnim vybaveni ale daly se dokoupit za 14000 kc..vlastni zkusenost

hermanek

Dá se to sehnat z vrakáču za necelých 6000.

celp*
hodnocení

0x

Nedělejte to.

hablina*

Proč? Já ve feldě posilovač mám a jsem spokojená.

celp*

Když uvážím tržní hodnotu feldy 1,3 r.v.1997 (30-40 000,-Kč)a náročnost přestavby(pokud nemáte automechanika zdarma a díly za pusu)nasypat do toho nějakých 15-20 000,-Kč je na uvážení zda nekoupit jiné auto s lepší výbavou.Zapoměl jsem ještě na chytráka technika na STK,který bude nekompromisní.

tomh*
hodnocení

0x

Já bych to nedělal..

hermanek

nové se to nevyplatí,ale použité díly ano, já jsem to koupila na aukru na 1.9 a zbytek se dokoupil,aby to pasovalo na 1.3. a jde to.

alf*
hodnocení

0x

mám podobný problém, žena se při ježdění celkem nadře a když jsem si od mechanika vyslechl co a jak tak to bylo jasné. Jdeme buď pro Fusion nebo i20 a bude tam i klima a ABS a jako druhé auto to zase chvíli vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]