Nejste přihlášen/a.
dobrý den ,chci se zeptat,zda někdo ví ,jestli budu platit eco a v jaké vši ,když mám ve velkém tp v kolonce o emisích uvedeno 1 999/102B ,vůz je vyroben v roce 2OO1,do provozu 2002 ,obsah 1.8, nevím jak to zjisti,děkuji
děkuji za odp.,a mohu vědět ,čím to je ovlivněnno,že nebudu nic platit? hledala jsem v jedné tabulce na internetu ,ale mé číslo tam právě nikde není uvedeno ,...
Kategorie vozidla | Úroveň limitů emisí | ||||
EURO 2 | EURO 3 | EURO 4 | EURO 5 | EEV*) | |
osobní automobily kat. M1 s celkovou hmotností do 2,5 t a obsaditelností do 6 osob | R 83-03 B,C R 83-04 B,C ES 94/12 ES 96/44 ES 96/69 ES 98/77 | R 83-05A (83RI)** ES 98/69A ES 1999/102A ES 2001/1A ES 2001/100A ES 2002/80A ES 2003/76A ES 2006/96A | R 83-05B (83RII)** ES 98/69B ES 1999/102B |
Nejlepší by bylo seznat si invalidu s průkazem ZTP (má způsobilost k ízení) a na něho udělat první registraci a pak na Vás a neplatíte nic. Nebo si sehnat auto z dědictví tam se taky neplatí eko dan - stačí pokud je hotové dědictví a ten na koho přejde vlastnictví (otec - syn/dcera) si na sebe napíše ten vůz a v ten samý den se pak auto napíše na Vás. Dobrá zpáva na závěr eco dan se platí pouze při prvním přepisu a pak už nikdy.
Jj Robokop je trochu mimo! 1.Proč hlásit na ZTP auto plníce E3,4 či více (pokud už plní i oa)? Toto je totiž zbytečné!
2.Proč musí být ZTP způsobilý řídít auto? Kde je toto psáno?
doplněno 25.06.13 21:57:To Robokop-Jste mimo.Znám minimálně jedne případ kdy paní ZTP přišla o schopnost řídit (lékaři ZAKÁZALI!) ,přesto vlastnila ještě asi 3 roky auto i když s ním nejezdila,jen se v něm nechala vozit,,přičemž auto využívala jiná osoba,dokonce to ani nebyl příbuzný,jen kdy bylo potřeba zavolala a on pro ni dojel!
Nejsem mimo jen jsem někomu chtěl poradit a pomoct, jinak invalida ZTP musí být způsobilý na řízení mot. vozidel více info
mesec.cz/... Samozřejmě že vím že euro 3 a víc se neplatí ekologická dan.
Bohužel mimo jste a navíc odkazujete na bláboly v tendenčně psaných článcích od autorů, kteří o autě vědí v podstatě jen to, že mají volant a kola.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.