Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Havaríjní plnění

Od: xcairo® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěl jsem se zeptat na jednu věc ohledně plnění pojišťovny a její plnění na rozbitém autě. Můj známí před měsícem ukončil u pojišťovny havarijní pojistku tutíž na auto neměl sjednanou havarijní pojistku a včera s autem docela dost havaroval auto ve značkovém servisu oprava kolem 95000 v neznačkovém zatím není známo, ale auto je staré tři roky. Jen by mne zajímalo zda-li by nešlo auto dodatečné opět pojistit a třeba za dva tři měsíce nepřijít do pojiš´tovny, že autem havaroval a chce uplatnit plnění s pojistky. Vím asi to není správné, ale zajímal by mne názor někoho jiného.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

1x

možností je spousta...,jen vám to takhle samozřejmě nikdo jednak nenapíše a jak správně píše k 2...,pokud sami nevíte co a jak(proto pokládáte podobný dotaz),raději to nijak podobně neřešte-mohli byste se velmi snadno dostat do průseru..-ale pojištovací podvody jsou stále výnosnější byznys,ale pozor je to hlavně o čase-nesmí ho od nehody moc uplynout,tím víc je pak poznat,že věci se udály jinak než byste případně tvrdili...

k2
hodnocení

0x

Samozrejme, ze to lze. Nazyva se to pojistny podvod a kdyz se zadari, tak jsou za to i 2 roky natvrdo.

jarda3*
hodnocení

0x

Pojistovny uz maji taky relativne nouzi a po poj. podvodech dost jdou, tady bych to proste uzavrel s tim, ze za blbost se plati...

jen*

to je nápad z vaší hlavy nebo vám to někdo poradil? jestli poradil, tak onoho rádce nakopněte pěkně s rozběhem do řiti*bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]