Nejste přihlášen/a.
Vážení,
mám na Vás otázku. Mám Ford Mondeo MK IV, r.v. 2010, motor 2.2 TDCi, najeto 60 tis. a nyní mi auto začalo z ničeho nic cukat a přestávat jet okolo 2000 ot., hřeje se (po kilometru je zahřáté na provozní teplotu, po 5 km se pustí vrtule) a má zvýšenou spotřebu (na volnoběh předtím s klimou bral 0,9 l/h, nyní 1,7 až 1,9 l/h - dle palubáku). Tankuju jen OMV a Benzina. Aktuálně tam je natankováno do prázdne od Benziny a je vyjetá čtvrtka z plné - je tedy nepravděpodobné, že by to palivo projevilo až teď.
Nenapadá někoho příčina, než pojedu do Fordu? Díky.
2x
Váha vzduchu, ucpaný filtr částic, chyba nějaké sondy, vadné vstrikovače. Zkušenosti mám spíš s benzíny a staršími diesely koncernu, takže víc neporadím. Je to hodně moderní auto, diagnostika asi řekne víc. Držím palce, abyste nenatrefil na nějakého "odborníka" který vymění půl auta a chyba tam pořád bude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.