Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklý pletenec

Od: namelessthe* odpovědí: 4 změna:

Ahoj mam menší problém. Už delší dobu mi klepe něco u nápravy. Náprava už je po GO nemá tam už co klepat, uložení taky ok. Jen mam ze 3/4 prasklý pletenec/vlnovec. Může klepat toto? Už mi to dost leze na nervy. Více méně se to ozve vteřinku po přejetí díry. Když vezmu,ač nerad hlubokou díru na silnici tak nic. Vše pevné a jakmile jedu přes více hrbolků na silnici, tak to klepe jak ďas.

doplněno 23.06.13 16:55:

Jen jsem zapoměl poznamenat, že jde o toledo 2001 1.9tdi 66kw

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Pokud by to bylo poškozením pletence, mlátil by výfuk a ten by mlátil do podahy. Silný dutý zvuk. Mohlo by to mlátit i na místě při prudkém přidání plynu.

Tak jak to popisujete není celkem jasné ani jestli jde o předek nebo zadek a jaký ten zvuk vlastně je.

doplněno 23.06.13 17:35:

Lehnout pod auto a zahýbat s výfukem, hned bude jasné jestli tluče nebo ne.

namelessthe*
hodnocení

Ano je to takové duté kloktání a přijde mi, že je to někde u nápravy uprostřed. jakoby podemnou.

Mě takhle mlátil uvolněný hliníkový plech co je nad výfukem jako stínění asi proti žáru. Chce to najet autem na něco vyvýšeného, nějaké nájezdy a zespoda prohlédnout, zkusit poklepat. zahýbat. Potom příčinu opravit / vyměnit.

namelessthe*
hodnocení

Právě jediný co je tam špatně na tom autě je ten pletenec, už jsem ty plechy právě procházel. Právě otázka zněla, jestli muže klepat*palec*Nebo jestli může ještě něco klepat, co je třeba takovej oříšek a někdo to vyřešil

doplněno 23.06.13 17:38:

a ještě jeden poznatek, dkyž je to studené, tak to nic neslyším

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]