Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přidřený brzdič

Od: cobrak* odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem. Zjistil jsem, že mi nějak drhne levá brzda vpředu, tak jsem sundal kolo a zjistil, že jde ztuha točit kotoučem a jakoby to drhne. Poradíte mi někdo, co s tím? Musím odjet dneska na týden na Moravu a mám strach, že se mi přehřeje kolo a popraskají mi hadičky. Už to mám takhle ale delší dobu myslím, protože se mi zdálo, že to drhne už dřív. Díky! Jo a jedná se o Feldu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

sundat brzdič, rozhýbat pístek, může být ale KO hadička a bude se blbě vracet.. vyčistit a namazat vodící čepy..

cobrak*
hodnocení

A čím namazat? Díky

hodnocení

2x

Hadička ti tímto nepopraská,ale jak tu již píší-odvaříš desky a kotouč.Již ti tu psali co dělat,já ještě doplním-vyměn i hadičku!stárnutím a působením brzdové (nwn zda od každého výrobce ) nabobtnají a kapalina co jde do brzdiče je pod tlakem,takže brzdí,ale nevrací se tak dobře a proto přibrzduje!

doplněno 23.06.13 15:43:

Ps na fiatu a ibize jsem to dělal oilem nebo přímo brzdovou kapalinou a pod manžetu jsem dal vazelínu.Nyní na citroenech to mám máznuté LHM

tatka*
hodnocení

0x

sundat brzdič,vyčistit pístky ,prostříkat chem. odrezovačem a lehce namazat či prodávají na velkých pumpách čistič brzd.Každopádně opravit,či odpálíš brzdové kotouče

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]