Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční první stupeň ovládání topení

Od: rskrys* odpovědí: 4 změna:

Ahoj máme doma ŠKODU OCTAVII rok výroby 2000 a po letošní zimě přestala fungovat klimatizace a 1. stupeň ovládání topení.

Když pustím ovládání topení na 1. stupeň, tak nejde, pustím-li 2., 3. a 4. stupeň tak funguje.

Pustím-li klimatizaci na 1. stupeň, spustí se čerpadlo a trubky klimatizace se v motorovém prostoru ochlazují. Pustím-li na ovládacím panelu 2. nebo 3 nebo 4 stupeň vypne se čerpadlo a začne foukat studený vzduch (pouze na pár vteřin, oběh chladící směsi se zastaví) Dám-li ho na 1. stupeň opět se klimatizace spustí, ale bez foukání.

Prosím poradte.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x
Nevím jak u Škody,ale co se týče ovládání topení,kdysi u Opla mi toto způsoboval předřadný odpor. autokelly.cz/... ) Toto je u octavie 1.6.doplněno 21.06.13 12:57: U Opla byl umístěn pod plastem mezi předními stěrači.
rskrys*
hodnocení

Kdyz rozkliknu ten odkaz tak tam nic neni.
vosikac*

Je to pod díly k příslušné značce vozu,jeho modelu,roku výroby a motorizaci - chlazení,vytápění a klimatizace - topení - motorek topení a příslušenství.

rskrys*
hodnocení

Opravdu to byl ten odpor. Nechal jsem ho přeměřit a nebzl plně funkční tak jsem koupil nový.

DÍKY ZA RADU *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]