Nejste přihlášen/a.
Dobry den,koupila jsem si starsi auto,uz v zime,ale ted v lete jsem teprve pustila klimatizaci,uz nekolikrat a o.k az dnes se mi to ukazal vykricink na palubni desce,tak jsem klimatizaci vypnula po chvilce zmizel myslite,ze to byl signal,ze neni neco s klimatizaci o.k.?Nebo to signalizovalo neco jineho?Pak jsem ji zapala znovu a nic se nedelo chladila o.k. pro sichr ji ted nepouziji.Jak je to pry se tam doleva naka kapalina ci co?Povidaly zensky v praci
Dekuji
Vykřičník v kolečku znamená závadu brzd, zkontrolujte nebo nechejte zkontrolovat hladinu brzdové kapaliny a případně brzdy celkově, nebo mohlo jen sepnout čidlo ruční brzdy. Dále, klima by se měla co rok čistit a doplňovat, nic se nedolívá proboha! Je to chladící medium, za normální teploty plyn který zkapalní a jeho vypařováním vzniká chlad (fyzika...) na stejnym principu funguje lednice, dělají to v servisech kolem 600,-
doplněno 19.06.13 23:53:Nemusí to být jen opotřebená kotoučů, rozsvítí se i při chybějící brzdové kapalině atd... Myslím si, že tam je té kapaliny málo, nějak se naklonilo auto, čidlo seplo že není a pak zas zhaslo když se hladina ustálila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.