Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat zda někdo neznáte nějakou firmu která za úpis ve smlouvě nebo spíše zkrátka firmu která mi udělá řidičák C za to že pro ní pak budu muset pár let jezdit znáte takovou?děkuji
Kdysi jsem to viděl u firmy na autobusy, ale samotný C to asi nikdo nebude chtít, bude chtít i E.
A co profesák? Bez něj to nejde..
Jo jo to mi je jasný nevim jak to popsat zkrátka chci najít firmu co mi udělá věškerý papíry nebo třeba jen pulku ( C + CE ) a profesak si zaplatim sám a následně mě zaměstná a bud zthne z platu nebo se uvážu smlouvou takhle jsem to myslel jelikož ná kompletní řp nemám... a nevíte zda to dělají dodnes?
Ahoj. Hodně to v poslední době proplácí Pracovní úřad. Jen, jak mi říkali kluci z autoškoly ze 30 kluků jezdí tak 2. Ostatní jen zabíjeli čas, nebo si mysleli, že do práce příjdou na sedm a doma budou ve tři. A volný veekendy. A ono je to spíše o týdnu dvou na cestách a šílený odpovědnosti. Profesák udržuji při životě za litr ročně po pět let. Letos právě skončilo období.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.