Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Letni pneu -Continental vs Bridgestone

Od: dawe* odpovědí: 11 změna:

Ahoj, mate nekdo zkusenosti s pneumatikami Continental ContiPremiumContact 5 a Bridgestone Turanza T001, rozhoduji se mezi temito dvema a rad bych se zeptal na vas nazor. Dekuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wlado*
hodnocení

2x

Volil bych Continental. Sám mám ContiEcoContact a lepší pneu jsem nikdy neměl a to jsem vyzkoušel Pirelli, Firestone, Michelin..

dawe*
hodnocení

diky, a nevis jak moc se lisi ty ContiEcoContact od tech premium? Oni je moc nemaji skladem a jsou drazsi nez bridgstone, ale chci spis je. Ale co jsem volal tak je moc nemaji a nebo za vysi penize

chrest*

Tak já zas mám Turanzy a nemůžu si je vynachválit. Tyto continentaly jsem neměl. Asi neuděláš chybu ani u jedněch z těchto pneu.

dawe*
hodnocení

muzu se jeste zeptat na jakych to mate autech? ja to mam pro volvo v70 195/60 r15

chrest*

seat toledo 205/55/16

Continental je jistě dobrá značka, ale pozor na to ,,ECO´´ v názvu! Tyto pneumatiky mám na služební Octávce už druhou sezónu (byly na autě z výroby - sám bych je nekoupil) a doufám, že letos je dorazím. Možná jsou ekologické, asi budou i ekonomické - ojíždí se celkem pomalu, ale důvod, proč je už na auto už nikdy nechci je ten, že jejich vlastnosti na mokru jsou žalostné. Za sucha jsou dobré, to jo, ale já musím jezdit hodně a za každého počasí - takže za mě palec dolů pro EcoContact.

To Bridgestony - to je jiná liga! Přišel jsem k ním spíše náhodou, když jsem před lety kupoval v Itálii Mondeo, tak je mělo obuté a od těch dob je kupuji Jejich jízdí vlastnosti mi natolik sedí, že jsem je koupil i manželce na C-Maxe, jezdil jsem na nich i na Fábii, Meganu aAstře, kterou jsem měl před Octávkou.

wenzel

Naopak, mám Conti Ecocontakt 3 a za mokra si je nemůžu vynachválit

dawe*
hodnocení

Nakonec jsem objednal Continental Premium contact 5. Tak snad budou dobre :) .. diky vsem za rady

wlado*

Čím se tyto dva typy nevím. Já mám jedny Continentaly na Felici a jedny na Octavii.

hodnocení

0x

zkoukni hodnoceni : pneu-test.cz/... vs pneu-test.cz/... ja bych sel do continental

wenzel
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]