Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem si mustanga, mám kupní smlouvu, teď jsem si to chtěl na sebe přihlásit ale ouha. ten pán to měl na sebe napsané ve velkým techničáku ale prý to neměl na sebe přihlášený. Prý se tomu říká polopřevod. Moc tomu nerozumím. Ale já to prý teď nemůžu přihlásit a chlapíka nemůžu uhnat. Tak co teď?
Zvláštní, já koupila auto které mělo ve velkém techničáku v polopřevodu prodejce a já ho na základě kupní smlouvy bez problémů na sebe přihlásila. Prodávající ani nebyl ze stejného okresu. Musí to jít. Malý techničák byl ještě na úplně prvního majitele. Na základě kupní smlouvy jste právním majitelem, tak nechápu kdo vám řekl, že to nejde-nesmysl. Úředník jen napsal do velkého techničáku poznámku - přihlášeno na základě kupní smlouvy a bylo to. Nový malý techničák, nové značky a ukončeno.
záleží na tom, s kým máte uzavřenou kuní smlouvu, pokud s tím, kdo je uveden jako poslední v odhlášce, je to v pořádku...jste novám vlastníkem, předložte velký a malý TP, prokol o evidenční kontrtole, doložte platnost technické , předloýžte zelenou kasrtu z pojišťvny a mustanga na sebe přihlásíte...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.