Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení vozidla

Od: lubosad odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat,mam auto které má spz dočasně v depozitu,nyní auto prodávám,může si nový majitel auto sám přihlásit bez mé asistence na uřadě a vrátí mu mé staré spz které na autě byli než jsem je dal do depozitu?

Samozřejmě bych mu napsal plnou moc,pokud by to tedy pomohlo.

Děkuji za odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jen*
hodnocení

0x

auto přehlásíte stejně jako by v depozitu nebylo. nový vlastník dostane nové značky a ty staré se zničí.

nu*
hodnocení

0x

na svém registru nahásíte změnu provozovatele a dáte mu dokaldy a auto...

Ano, napiště mu plnou moc, aby to udělal za vás...

jarda3*
hodnocení

0x

Potrebujete plnou moc k vyzvednuti z depozitu a k odhlaseni na sebe, pak by v tom nemel byt problem - tedy problém bude, jak to dostat předtím na ev. kontrolu. A musí to mít platnou STK.

doplněno 16.06.13 22:13:

Tedy nový majitel to potřebuje, nějak jsem to zamotal ;)

jen*
hodnocení

0x

vy odhlásíte, dáte novému majiteli doklady, on udělá ev. kontrolu, popř. technikou, pojistku a vyzvedne z depozita a přihlásí na sebe.

lubosad
hodnocení

Aha,takže já dojdu auto odhlásit na nového majitele,od udělá ev.kontrolu,pojistku a pak už jen zajde přihlásit a dostane nové SPZ

nu*

přesně tak

jen*

vozidlo musí mít platnou technickou, jinak to z depozitu nevyndají.

nu*

při odhlášení na nového majitele zůstane v depozitu

lubosad
hodnocení

Auto má STK do 2015 a jak to teda novej majitel dostane z depozitu?

nu*

tak že se k autu přihlásí a požádá o ukončení depozita

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]