Dobrý den,mám skútr Ventus Skyline 2T, 50 ccm, najeto necelých 2000 km a nejde mi elektricky nastartovat (už jsme kdysi řešili poradte.cz/... poradte.cz/... Koupil jsem tedy novou baterku a problém stále přetrvává. Nožně skútra nahodím, elektricky přes řidítka nikoli, startér se protáčí a vydává zvuk (ve videu). jsme k závěru, že je startér špatný. Mám jej venku, dá se nějak opravit? Promazat? Mám k dispozici jednoho mechanika strojů a elektrikáře, ke komu to donést? Přeměřit elektrické hodnoty? Dát tam více vazelíny?Startér jsem rozdělal a nepřišel mi nějaký spálený, nebo něco špatnýho, zuby jsou taky všechny.Startér vypadá, takto: im9.cz/... Děkuji za rady.
Video jsem sice nepouštěl,ale pokud startér vydává jakékoli pazvuky,a nefunguje,je problém v něm samotném... takže ho výšku ní a bud sam nebo někdo kdo ví oč kráčí omrknete a opravte...
Pokud mate takovyto starter, tak ten bych rekl, ze nema vysouvaci pastorek. Drazkovana hridel starteru tedy musi zapadat do volnobezky a ta je KO, tedy vyndat a vymenit volnobezku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.