Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Diagnostika hlásí vadné čidlo teploty vody

Od: punker* odpovědí: 4 změna:
Ahoj.Diagnostika hlásila vadný čidlo teploty chladící kapalliny. Dal sem nový čidlo,ale nepomohlo to. Pročistil sem svazky kabelů od řídící jednotky a závada pořád stejná. Teď už mi zbývá jen výměna kabeláže,nebo ještě něco? Auto někdy hůř startuje a moc netáhne ale občas jede pěkně. Nebo to může být i vadná řídící jednotka?Fiat Brava 1.6 16V r.v.99 najeto asi 237tkm

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x
Problém je v tom,ze sice RJ hlásí to a to,ale v reálu je problém jinde,proto je ideální si vždy "vadný" komponent čidlo apod.zapůjčit (jsou většinou shodná napříč motorizace i a modely,poněvadž si je automobilka nevyrábí sama) než jen podle RJ kupovat a měnit... Jinak mořská RJ sama na sebe nebonzuje,ze ma chybicku .takže ze stejně bezpeoblemove motorizace zapůjčit a odzkouset...
doplněno 16.06.13 10:25: Má být mrska a ne mořská RJ...

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Z ŘJ bude třeba chybovou hlášku vymazat.

punker*
hodnocení

Minule sem tu hlášku smazal a objevila se znovu,ale to asi proto že sem čidlo odpojil. Dneska mi nešla napojit diagnostika,takže sem se jen domníval že je tam závada podle toho jak to jelo. Ale nakonec se mi podařilo diagnostiku rozchodit a žádné chybové hlášení nebylo. Takže se omlouvám za založení tohoto tématu.

tlustoprd*

Ja jsem vymenil cidlo asi 4x ,az to posledni je funkcni .Vzdy jsem menil novy kus .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]